Vrhpolje Promet iz Sanskog Mosta prvi put na sajmu u Gračanici

19.04.2017. 10:11 / Izvor: Akta.ba
Vrhpolje Promet iz Sanskog Mosta prvi put na sajmu u Gračanici
OTVORI GALERIJU

Vrhpolje Promet iz Sanskog Mosta predstavlja je svoje proizvode po prvi put na 7. Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta "Grapos-EXPO".

Vrhpolje Promet iz Sanskog Mosta predstavlja je svoje proizvode po prvi put na 7. Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta "Grapos-EXPO" koji je jučer otvoren u Gračanici.

"Centrometal je plasirao na tržište jednu novu peć na pelet što nam je primarno ove godine. Naravno, na sajmu izlažemo i ostale proizvode po kojima smo poznati, odnosno kalorifere, antifriz, te inox razdjeljnike koji su jako zastupljeni u BiH", kazao je za portal Akta.ba Esad Sinanović, direktor ove kompanije.

Ističe da je prednost sajma što ima puno kontakta sa fizičkim licima, odnosno kupcima koji se upravo u ovo vrijeme odlučuju na koji će se energent grijati ove godine, čemu pogoduje i dobar termin sajma.

Dodaje da su generalno zadovoljni prodajom, te da požar koji ih je zadesio prošle godine nije ostavio velike posljedice.

"Poslije požara smo se vrlo brzo oporavili, a prodaja nam je porasla za 30 posto. Također, planiramo otvaranje pete trgovine u BiH, koja će biti najvjerovatnije u Bihaću", dodaje Sinanović.

Inače, svoje proizvode plasiraju na tržište Srbije, Makedonije, Hrvatske, Italije...

Napominjemo da je kompanija "Vrhpolje promet" iz Sanskog Mosta generalni uvoznik Centrometalovih proizvoda za BiH još od 1997. godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti