Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Vrijedno priznanje za brendove Poli i Perutnina Ptuj

17.10.2018. 07:58 / Izvor: Akta.ba

Na velikoj manifestaciji dodjele priznanja najboljim brendovima u BiH u segmentu roba široke potrošnje, koju su organizirali istraživačka agencija Nielsen i IN Store magazin, nagradu za "MUST HAVE" proizvode dobili su i proizvodi iz kompanije Perutnina Ptuj-BH doo Breza.

U Hotelu Holiday, pred nekoliko stotina predstavnika najvećih trgovaca iz BiH, u kategoriji meso i mesne prerađevine, na svečanoj promociji priznanja su dobili brendovi Poli (salama) i Perutnina Ptuj Natur (pakovano meso).

"Priznanje ove vrste predstavlja privilegiju prvenstveno zbog načina izbora, ali i zbog toga što se ovaj izbor na tržištu BiH radi prvi put. Izbor su radili trgovci i upravo oni su se opredijelili koji proizvodi se trebaju naći na policama svih trgovina, ali i u svakom domaćinstvu. Pored zahvalnosti agenciji Nielsen i InStore magazinu za organizaciju manifestacije ove vrste, iskoristio bih priliku i zahvalio se na nesebičnom doprinosu svom timu i svim uposlenicima kompanije Perutnina Ptuj-BH koji vrijedno rade i predano brinu o svakom našem proizvodu. Veliki trud i napor je iza nas, a definitivno ćemo se još više truditi da opravdamo i zadržimo dostignuti nivo percepcije trgovaca i naših konzumenata. Priznanje „Must have“ za nas predstavlja još jednu potvrdu da smo na dobrom putu", istakao je Mladen Andrić, direktor kompanije Perutnina Ptuj-BH.

U ime dobitnika Perutnina Ptuj-BH nagradu je preuzeo Almir Hodžić, marketing manager kompanije, nekrijući zadovoljstvo i ponos na činjenicu da su pobijedili u konkurenciji sa oko 400 nominiranih brendova koje je predložila istraživačka agencija Nielsen, a birali trgovci iz BiH.​

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti