Vrijednost za novac: Još sedam dana do konferencije Customer Service Day

28.04.2010. 13:45 / Izvor: eKapija.ba
Vrijednost za novac: Još sedam dana do konferencije Customer Service Day

Treća po redu poslovno-edukativna konferencija Customer Service Day održat će se 28. aprila 2010. godine u hotelu Radon Plaza u Sarajevu pod jedinstvenim motom "Vrijednost za novac". Konferencija je namijenjena glavnim direktorima, voditeljima prodaje, direktorima marketinga i menadžerima ljudskih potencijala.

(Kristina Horbec)

Obzirom da je kvaliteta usluge okosnica uspješnog poslovanja, konferencija ima za cilj okupljanje privrednih subjekata koji konkurišu na tržištu nudeći vrijednost svojim kupcima.

Nakon registracije i speeddating networkinga, odnosno upoznavanja svih učesnika i razmjene kontakata, uvodno predavanje održat će Amra Hašimbegović, direktorica Agencije General Mystery Shopping, koja je ujedno i organizator konferencije. Njeno predavanje nosi naslov "Kako do lojalnih kupaca? Isporukom vrijednosti!".

Naredni govornik bit će direktorica Heraklea u Hrvatskoj Kristina Horbec sa temom "Gdje nam nestaju kupci". Horbec je mlada menadžerica koja je pobrala brojne menadžerske nagrade u susjednoj Hrvatskoj. Autorica je dvije knjige, a uskoro iz štampe izlazi i treća.

Učesnicima konferencije obratit će se i Vesna Babić - Hodović, profesorica Ekonomskog fakulteta u Univerziteta u Sarajevu, koja će govoriti o temi koja je i njena uža specijalnost - "Marketing usluga". Trenutno priprema nova knjigu, koja će se uskoro naći na tržištu.

Direktor konsultantske kuće SBC Enes Kazazić tokom predavanja "Kako nadmašiti očekivanja kupca" podijelit će svoje dragocjeno iskustvo iz poslovne edukacije.

Melnisa Begović, nekadašnja izvršna direktorica GMS-a, u sklopu predavanja "Gdje je BiH u kvalitetu usluge u odnosu na regiju" pričat će kako i na koji način implemetira rezultate mystery shoppinga.

Organizator konferencije je GMS, agencija za pružanje usluga iz domena istraživanja tržišta i IT rješenja, multimedija i softverskog inženjeringa u Bosni i Hercegovini.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti