WebAward.Me: eKapija najbolja web stranica u kategoriji mediji

20.09.2009. 00:00 / Izvor: eKapija.ba
WebAward.Me: eKapija najbolja web stranica u kategoriji mediji

Prilikom izbora najboljih web stranica ocjenjivao se dizajn, sadržaj, funkcionalnost, inovativnost i preglednost stranice.

 

U prisustvu velikog broja zvanica iz kulturnog, sportskog i javnog života, 19. oktobra 2009. godine, u sarajevskom klubu Coloseum proglašene su najbolje web stranice u Bosni i Hercegovini, između 130 prijavljenih stranica, svrstanih u 15 kategorija.

Nagradu za najbolju web stranicu u kategoriji medija, u veoma jakoj konkurenciji, dobio je poslovno-investicioni portal eKapija.ba. Prilikom izbora najboljih web stranica ocjenjivao se dizajn, sadržaj, funkcionalnost, inovativnost i preglednost stranice.

Organizator manifestacije WebAward.Me, koja se po prvi put dešava u Bosni i Hercegovini je agencija "Apriori komunikacije", koja je ujedno ozvaničila prvu godišnjicu djelovanja i u Bosni i Hercegovini.

"Zahvaljujemo svima koji su se prijavili, te vjerujemo da smo ovim izborom potakli mnoge na razmišljanje da naprave svoje web stranice, ili redizajniraju postojeće. Željeli ili ne, živjet ćemo u virtualnom vremenu, samo je pitanje da li će to biti u ovom ili sljedećem stoljeću", izjavio je Danijel Koletić, vlasnik agencije za komunikacijski management, Apriori komunikacije.

Tim portala eKapija izuzetno je ponosan na ovo priznanje koje su mu dodijelili bh. internet korisnici i stručna komisija. Iza uspjeha eKapije stoji 5 godina rada i konstantnog unapređivanja, čime je još jedanput dokazala da je uistinu dnevna navika uspješnih.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti