Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Za kompanije ŽGP i Civić po 30.000 KM iz revolving fonda

Vlada Federacije dala je prethodne saglasnosti na prijedloge rješenja o dodjeli dijela sredstava trajnog revolving fonda za 2014. godinu privrednim društvima ŽGP GP d.d. Sarajevo i Civić d.o.o. Cazin u iznosu od po 300.000 KM.

13.03.2015. 08:47 / Izvor: eKapija.ba

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine dala je prethodne saglasnosti na prijedloge rješenja o dodjeli dijela sredstava trajnog revolving fonda Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije kod Union banke d.d. Sarajevo za dugoročno finansiranje projekata putem dodjele kredita za 2014. godinu privrednim društvima ŽGP GP d.d. Sarajevo i Civić d.o.o. Cazin u iznosu od po 300.000 KM.

Union banka će na osnovu donesenih i objavljenih odluka i pojedinačnih rješenja vršiti ugovaranje s korisnicima sredstava po svim bitnim elementima za zaključenje ugovora o kreditu i u skladu s bankarskom procedurom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti