Za sve vozače Mercedesa: Besplatan parking na Aerodromu Sarajeva

24.07.2012. 13:03 / Izvor: eKapija.ba
Za sve vozače Mercedesa: Besplatan parking na Aerodromu Sarajeva

AUTOline d.o.o., glavni zastupnik Daimlera AG u u BiH, pripremio je još jednu atraktivnu pogodnost u okviru svog programa brige o kupcima u Bosni i Hercegovini. U saradnji s Aerodromom Sarajevo, za sve vozače Mercedes-Benz automobila rezervisana su besplatna parking mjesta, čime se još jednom potvrđuje da je usmjerenost ka kupcima jedan od temelja poslovanja marke Mercedes-Benz.

Tabla na ulazu u parking, kao i putokaz, usmjerit će vozače Mercedesa na prostor s 5 obilježenih parking mjesta za njihove ljubimce. Tako će ugodno moći kupiti aviokarte, dočekati poslovnog partnera ili voljenu osobu, te obaviti neku drugu obavezu na aerodromu uz obezbijeđeno parking mjesto i tri besplatna sata parkiranja, poručuju iz AUTOline-a.

Jedan od najprepoznatljivijih vozača Mercedes-Benza, Enis Bešlagić, prvi je iskusio zadovoljstvo rezervisanog besplatnog parking mjesta, te ugodno iznenađen izjavio: “Mercedes-Benz stvarno u kontinuitetu brine o svojim kupcima pa nije ni čudo što mu je slogan The best or nothing.”

Iz Aerodroma Sarajevo ističu kako konstantno nastoje poboljšati nivo usluge kako u primarnoj, tako i u sekundarnoj djelatnosti.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo ostvarili suradnju sa kompanijom AUTOline glavnim zastupnikom Daimlera AG za BiH, jednim od lidera u automobilskoj industriji, koji je prepoznao ulogu brendiranja i oglašavanja u svrhu promocije i boljeg pozicioniranja na tržištu svojih proizvoda i usluga", rekao je Darijan Veličan, marketing manager Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti