Za uspješno vođenje i upravljanje poslovanja SEVOI edukacije

22.03.2018. 09:05 / Izvor: Akta.ba
Za uspješno vođenje i upravljanje poslovanja SEVOI edukacije

Za svoje sadašnje i buduće korisnike, a radi lakšeg usvajanja znanja različite kompleksnosti, SEVOI nudi dva nivoa edukacije

Uspješno vođenje i upravljanje organizacijama se zasniva se na dva bitna elementa: osobama koje ih vode i zanimanjima kojima te osobe raspolažu. Iz tih razloga i stalnih promjena u poslovnom okruženju, edukacija je proces koji nema konačni rok niti finalni rezultat. Potrebno je stalno praćenje i usavršavanje.

Iz tih razloga, za svoje sadašnje i buduće korisnike, a radi lakšeg usvajanja znanja različite kompleksnosti, SEVOI nudi dva nivoa edukacije:

JEDNODNEVNI SEMINARI

Kroz jednodnevne seminare korisnike upoznaju sa aktuelnim temama vezanim za finansijsko upravljanje i kontrolu, dopune strateških dokumenata, praćenje i upoznavanje sa promjenama zakonske regulative, razvojem softverskih rješenja, kao i očekivanjima i koristima prilikom njihove primjene.

AKREDITOVANA ŠKOLOVANJA

Ovaj obimniji oblik edukacije traje više dana, i fokusiran je na školovanje za navedena područja:

  • Koordinator za  FUK,
  • Stručnjak za strateško planiranje,
  • Osoba za nepravilnosti.

Osobama koje prođu kroz ovaj oblik školovanja, u šta je uključeno i polaganje ispita, dodjeljuje se akreditovani sertifikat o uspješno završenom školovanju.

Sva školovanja su u skladu sa metodologijom Evropske organizacije za finansijsko upravljanje i kontrolu, i strateško planiranje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti