Zajedno u novo proljeće: Zeleni dani Agromehanike i Verna

17.03.2015. 08:59 / Izvor: eKapija.ba
Zajedno u novo proljeće: Zeleni dani Agromehanike i Verna

Agromehanika poziva sve na zelene dane Agromehanike i Verna koji će se održati od 03. do 05. Aprila ove godine. Bit ćete u mogućnost iskoristiti najbolje cijene i odličnu ponudu, stručne prezentacije i testiranje omiljenih uređaja kao i veliki broj poklona i iznenađenja.

Agromehanika-Komerc d.o.o. ima svoja predstavništva u osam gradova u BiH (Banja Luka, Prijedor, Prnjavor, Derventa, Doboj, Tuzla i Brčko, Istočno Sarajevo) i nastavlja da se širi.

Sa asortimanom od 35 000 artikala čini prvu adresu kada je u pitanju prodaja mašina i alata za vrt, poljoprivredu, šumarstvo, građevinarstvo, motociklizam te sitne kućanske potrebe kao što su dekoracije za vrt, boje i lakovi, alati, rasvjeta, vodomaterijal, kupatilski namještaj, grijna tijela, vrtni namještaj, bazeni, bicikli, suđe i posuđe, dječije igračke, mali kućanski aparati, kuhinje itd.

Bilo da je  hobista ili profesionalac kupac će svoju mašinu ili uređaj naći u Agromehanici.

Učeći od najboljih europskih proizvođača i prenoseći iskustva iz cijelog svijeta Agromehanika rado savjetuje i pomaže svojim kupcima i partnerima u odabiru pravog uređaja za njihove potrebe.

Agromehanika poziva sve na Zelene dane Agromehanike i Verna koji će se održati od 03. do 05. Aprila ove godine. "Imat ćete mogućnost iskoristiti najbolje cijene i odlične ponude, stručne prezentacije i testiranje omiljenih uređaja, dođite jer očekuju vas pokloni i iznenađenja", poručuju iz Agromehanike.

Novi katalog proizvoda pogledajte OVDJE

PREUZMI DOKUMENT:
AGROMEHANIKA_KATALOG_MART.pdf

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti