Zašto je Ytong pametan izbor?

11.01.2018. 09:17 / Izvor: Akta.ba
Zašto je Ytong pametan izbor?

Koliko plaćate troškove grijanja u zimskim mjesecima? Možda vaši mjesečni računi mogu biti znatno niži.

Koliko plaćate troškove grijanja u zimskim mjesecima? Možda vaši mjesečni računi mogu biti znatno niži.

Karakteristike YTONG-a

YTONG nudi kompletan sistem građenja orijentiran ka potrebama krajnjih kupaca. Od nabavke sirovina sve do gotovog proizvoda, stroge kontrole kvaliteta osiguravaju najviši standard kvaliteta, a tako visokokvalitetan YTONG materijal za građenje garantira svakom investitoru gradnje vrijedne i trajne građevine uz maksimalnu uštedu vremena i novca.

Razne mogućnosti univerzalnog YTONG materijala dosežu od nadogradnje do adaptacije i rekonstrukcije, te na kraju do velikih mogućnosti kreativnog uređenja enterijera – YTONG Sistem gradnje pruža vam u svakoj fazi ili detalju gradnje pravo rješenje.

Kod većih adaptacija i rekonstrukcija, pa sve do izgradnje porodičnih kuća, stambenih zgrada ili poslovnih objekata, pomažemo vam pri upotrebi YTONG sistema – tehničkim savetima ili putem instruktora gradnje koji po dogovoru dolazi na vaše gradilište. Mi Vas savjetujemo, Vi štedite!

Uporedite!

Ni jedan drugi građevinski materijal nema toliko prednosti koliko ih ima YTONG.

Toplotna izolacija

I bez dodatne toplotne izolacije vaša je kuća optimalno izolirana. Na taj način štedite energiju, novac i uživate u udobnosti svog doma.

Prirodni sastav

YTONG je proizveden od prirodnih sirovina: kvarcnog pijeska, cementa, kreča i gipsa pa je time ekološki građevinski materijal i omogućuje zdravo stanovanje.

Masivan, trajan i otporan na pritisak

Stabilno izgrađena kuća trajno zadržava svoju vrijednost. YTONG sistem gradnje podrazumijeva univerzalan i masivan materijal za gradnju.

Jednostavna i brza gradnja

Jednostavna i precizna obrada, kao i ugradnja YTONG bloka, štedi novac, podiže kvalitet i omogućava 2,5 puta bržu gradnju od klasične.

Mikro klima

YTONG osigurava optimalan odnos temperature i vlažnosti u prostoru, odnosno zdravu klimu u prostoru.

Zvučna izolacija

Buku sa ulice ili muziku iz neposrednog okruženja nećete čuti. YTONG omogućava nesmetano i mirno spavanje.

Zaštita od požara

YTONG je proizveden od mineralnih sirovina i zahvaljujući tome NE GORI.

Garantuje otpornost pri zemljotresu

Kuća građena YTONG-om najsigurnija je kuća u slučaju zemljotresa zahvaljujući maloj težini i sposobnosti YTONG-a da preuzme seizmičke sile iz svih smjerova.

Ekologija

Od pripreme sirovina pa do vraćanja ostatka proizvodnje nazad u proizvodni proces, YTONG čuva dragocjene prirodne izvore i ostacima ne zagađuje okolinu.

Kvalitet i servis

Proizvodi vrhunske robne marke YTONG proizvedeni su u skladu sa strogim propisima te zadovoljavaju visoke DIN (Euro) standarde kvaliteta.

Odluka o gradnji doma odluka je za budućnost. Odaberete li YTONG, brzo ćete stvoriti zdravo okruženje za svoju porodicu. Stanovanje u njemu će biti ugodno, a zbog niskih troškova grijanja i hlađenja i puno jeftinije. YTONG će vam omogućiti život u kvalitetnom i sigurnom domu za više generacija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti