Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Završena prva faza modernizacije Holdina postrojenja Podlugovi

13.09.2018. 14:24 / Izvor: Akta.ba

Predstavnici kompanije Holdina d.o.o. Sarajevo svečano su obilježili završetak prve faze modernizacije postrojenja Podlugovi u okolini Sarajeva, u prisustvu delegacije INA Grupe, poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice. 

Vrijednost investicije prve faze procesa iznosi 5 miliona KM koja je imala za cilj podizanje standarda sigurnosti, zaštite okoline i ljudi.  

Tokom svečanosti, zvanicama se obratio Juraj Polić, izvršni direktor za veleprodaju Holdine: "Jedan od ciljeva našeg poslovanja je podizanje standarda kvalitete usluga i proizvoda koje pružamo našim partnerima i kupcima na tržištu Bosne i Hercegovine. Dodatno, kao društveno odgovorna kompanija koja posluje po najvišim standardima sigurnosti, zaštite okoliša i ljudi, s ponosom možemo reći kako Podlugovi zadovoljavaju najstriktnije norme i standarde iz ove oblasti. Sretni smo što kupci prepoznaju naše napore usmjerene ka osiguranju najboljih uvjeta poslovanja, te je ovaj projekt  jedna u nizu aktivnosti kojima opravdavamo njihovo dugogodišnje povjerenje."

Postrojenje Podlugovi, smješteno u blizini Sarajeva, ima tradiciju poslovanja dugu 50 godina, opskrbljuje naftom i naftnim derivatima tržište Bosne i Hercegovine. U sklopu postrojenja vrši se i distribucija ulja i maziva za veleprodajne kupce.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti