Vijesti

Završeno takmičenje za izbor najbolje poslovne ideje "UNIBL Start-up 2008.": Najboljima za registraciju firme 2500 KM

01.12.2008. 12:04 / Izvor: eKapija.ba

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća u saradnji sa Univerzitetom u Banjoj Luci realizovala je Takmičenje za izbor najbolje poslovne ideje iz oblasti omladinskog preduzetništva „UNIBL Start-up 2008“.

Takmičenje je trajalo od juna do novembra 2008. godine. Na takmičenje se prijavilo devet timova, od kojih je sedam ušlo u drugi krug takmičenja.

U drugom krugu Takmičenja za timove je organizovana edukacija za izradu biznis planova. Komisija za ocjenu poslovnih planova je izvršila ocjenu i izabrala tri poslovna plana koja će biti nagrađena.

Nagrađeni su: Borislav Savić - Centar za informatičko poslovnu podršku, Milenko Šibarević i Nenad Kovačić, „Ql Media“ Agencija za tržišno komuniciranje i Bojan Burazor, „PIMA“ Poslovna info mreža.

Izabrani će dobiti:

· Iznos od 2.500,00 KM na ime registracije preduzeća

· Kancelarija u okviru inkubacione jedinice Univerzitetskog preduzetničkog centra (besplatno korištenje u trajanju od jedne godine),

· Besplatno vođenje poslovnih knjiga u trajanju od jedne godine

· Besplatno pravno savjetovanje prilikom registracije preduzeća

· Besplatan internet u periodu od jedne godine,

· Korišćenje telefona i faksa

· Promociju putem internet stranice Univerzitetskog preduzetničkog centra.

Predstavljanje Univerzitetskog preduzetničkog centra i svečano potpisivanje Ugovora predstavnika Agencije, Univerziteta i nagrađenih takmičara održaće se u prostorijama Univerzitetskog preduzetničkog centra (baraka iza zgrade Rektorata) u ponedeljak, 01.12.2008. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti