Zavrti.com - HUB387 pokreće prvi startup projekat

24.03.2014. 07:41 / Izvor: eKapija.ba
Zavrti.com - HUB387 pokreće prvi startup projekat

Iako je tek nedavno otvoren u Sarajevu, HUB387 već s ponosom može predstaviti prvi uspješno realizirani 'startup' projekat.

Iako je tek nedavno otvoren u Sarajevu, HUB387 već s ponosom može predstaviti prvi uspješno realizirani 'startup' projekat. 

Riječ je o revolucionarnoj internet platformi Zavrti.com namijenjenoj modnom biznisu, kupovini i prodaji odjeće i modnih dodataka.

Ono što Zavrti.com čini jedinstvenom web platformom za modu i dizajn je to da će interes kupaca diktirati cijenu proizvoda. Vrlo jednostavna za korištenje, prva takve vrste u svijetu, kupcima nudi široki asortiman visokokvalitetnih modnih artikala po nevjerovatnim cijenama. Istovremeno prodavačima nudi priliku da besplatno otvore svoju online prodavnicu i počnu prodaju preko interneta.

Platformu razvija tim iz Sarajeva od 4 člana koji su zadnjih 10 mjeseci vrijedno radili kako bi bili spremni za veliki dan, kada će Zavrti.com biti dostupan javnosti.

"Nestrpljivi smo da vidimo reakciju korisnika, pošto vjerujemo da smo napravili platformu koja nudi novi inovativan način kupovine i prodaje modnih artikala", kaže Damir Zekić, jedan od autora. 

Ovaj startup podržavaju investitori iz Italije i Amerike, te će uskoro biti dostupna i međunarodna verzija.

Svi zainteresovani su pozvani da se 27. marta u 19:00 sati u prostorije HUB387, u Bosmal City Centru pridruže partiju lansiranja Zavrti.com.Svi koje zanimaju detalji oplatformi i konceptu, imaće priliku direktno razgovarati s ekipom koja je napravila Zavrti.com. Dobrodošli su i djelatnici modnog biznisa, dizajneri, umjetnici, novinari, blogeri,modeli, moguli i zaljubljenici, koji će na Zavrti.com  pronaći novi prostor za sebe i svoje ideje, saopćeno je iz HUB387.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti