Zidart doo spreman odgovoriti na sve izazove koje tržište postavlja

24.07.2014. 13:12 / Izvor: eKapija.ba
Zidart doo spreman odgovoriti na sve izazove koje tržište postavlja
OTVORI GALERIJU

Osnovne djelatnosti firme Zidart d.o.o. su izvođenje i projektovanje građevinskih objekata.

Građevinska firma Zidart d.o.o. osnovana je 2000 godine sa sjedištem u Mrkonjić Gradu. Osnovne djelatnosti firme Zidart d.o.o. su izvođenje i projektovanje građevinskih objekata. Firma je osposobljena za izvođenje različitih vrsta građevinskih radova, od građevinskih iskopa pa sve do potpune funkcionalnosti po principu „ključ u ruke“. Zidart d.o.o. posjeduje licencu za izvođenje radova visokogradnje i hidrogradnje izdatu od nadležnog Ministarstva vlade Republike Srpske.

Građevinske usluge obuhvataju upravljanje gradnjom i izvođenje građevinskih radova uključujući instalacije i završne radove, izgradnju i opremanje interijera, radove sanacije, rekonstrukcije, adaptacije, te planiranje i kontrolu gradilišta.

Firma Zidart d.o.o. trenutno broji 40 radnika, čiji se broj povećava u sezoni izvođenja građevinskih radova i većih ugovorenih projekata. Uz stručni kadar sa dugogodišnjim iskustvom u građevinarstvu i dalje radi na zapošljavanju mladih, stručnih i visokoobrazovanih kadrova čime jasno daje do znanja da je ljudski potencijal trajna vrijednost firme.

Zidart posjeduje vlastiti pogon za proizvodnju PVC i Alu stolarije što upotpunjuje njihov profil. 2012. godine počeo je sa proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije koristeći profile renomiranog njemačkog proizvođača KBE iz grupacije Profine GmbH, te ALU stolarije koristeći profile FEAL.

Koristeći najmoderniju tehnologiju te provjerene i kvalitetne profile upotpunili su još jednu uslugu  firme te uspjeli da kvalitetom privuku pažnju klijenata.

Zidart d.o.o. spreman je odgovoriti na sve izazove koje tržište postavlja pred proizvođače stolarije. Prateći trendove, Zidart proizvodi PVC stolariju iz profila KBE, izrađenih od visokovrijednog, tvrdog PVC-a. Inovativna tehnologija te važna briga za kupca postavili su KBE u sam vrh evropskih proizvođača profilnih sistema.        

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti