Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 03.06.2017. 08:44

Javna rasprava o izdavanju okolišne dozvole za mHE Obarnica na rijeci Lašvi u općini Busovača

Izvor: Dnevni Avaz, 03.06.2017.

Ministarstvo prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova KSB/SBK u suradnji s "JESS" d.o.o. Busovača Poziva se zainteresirane, a posebno EKO udruge, stanovnike MZ "Kaonik" i općine Busovača da uzmu učešće u

 

JAVNOJ RASPRAVI

o izdavanju okolišne dozvole za

mHE "Obarnica" na rijeci Lašvi u općini Busovača, koja će se održati 19. 06. 2017. u Osnovnoj školi "Kaonik", Busovača s početkom u 12 sati.

 

Dnevni red:

1. Prezentacija zakonskog temelja u postupku izdavanja okolišne dozvole (predstavnik ministarstva).

2. Prezentacija Elaborata o procjeni utjecaja na okoliš (predstavnik "ESTA" d.o.o. Busovača, koji će učesnike rasprave upoznati s projektom).

3. Pitanja, diskusija i pojašnjenja.

Dokumentacija za izdavanje okolišne dozvole dostupna je na uvid kod:

• "JESS", d.o.o. Busovača, Čep bb, Kaćuni i

• Ministarstva prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova KSB/SBK, Travnik, Prnjavor 16 - (uredbr. 21); tel: 030/511 311

Primjedbe i sugestije u vezi s mHE "Obarnica" mogu se dostaviti i pisanim putem (na navedenu adresu ministarstva) i putem e-mail: sbkpuop@bh.net.ba, u roku 30 dana od objave poziva.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: