Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 28.04.2015. 13:03

Obavještenje o podnošenju zahtjeva za izdavanje ekološke dozvole za MHE Hrasnica instalisane snage 250 kW, na rijeci Hrasnica, na teritoriji opštine Trnovo

Izvor: Glas Srpske, 28.04.2015.

REPUBLIKA SRPSKA

VLADA

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Banjaluka,

Trg Republike Srpske 1

 

Na osnovu člana 39. i člana 88. Zakona o zaštiti životne sredine ("Stužbeni glasnik Republike Srpske", broj 71/12) i člana 2. Pravilnika o postrojenjima koja mogu biti izgrađena i puštena u rad sam ukoliko imaju ekološku dozvolu ("Službeni glasnik Republike Srpske", br. 124/12) Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju obavještava zainteresovanu javnost

O PODNOŠENjU ZAHTJEVA ZA IZDAVANjE EKOLOŠKE DOZVOLE

Za MHE "Hrasnica" instalisane snage 250 kW, na rijeci Hrasnica, na teritoriji opštine Trnovo

Podnosilac zahtjeva: "HIDROWIND" d.o.o. Trnovo

 

Dana 8.4.2015. godine, podnosilac zahtjeva "HIDOWIND" d.o.o. Trnovo, predao je ovom Ministarstvu zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za MHE "Hrasnica" instalisane snage 250 kW, na rijeci Hrasnica, na teritoriji opštine Trnovo.

Zainteresovana javnost može izvršiti besplatan uvid u zahtjev za eekološku dozvolu i priloženu dokumentaciju u prostorijama opštine Trnovo, u roku od 30 dana od dana objavljivanja ovog obavještenja.

U ovom roku zainteresovana javnost može podnijeti ovom Min- istarstvu mišljenje o zahtjevu i priloženoj dokumentaciji, u pisanoj formi.

 

MINISTAR

Srebrenka Golić

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: