Posjetite sajam "Autombilske industrije Istanbul" sa agencijom Bisstours

08.03.2016. 11:13 / Izvor: Akta.ba
Posjetite sajam 'Autombilske industrije Istanbul' sa agencijom Bisstours

Sajam Automehanika Istanbul je najveći sajam automobilske industrije u regionu i zato ne čudi što veliki broj stručnjaka i poduzetnika posjećuje Istanbul baš u vrijeme ove sajamske manifestacije s ciljem da poboljša svoj biznis i potraže priliku za ulaganja.

Sajam Automehanika Istanbul je najveći sajam automobilske  industrije u regionu i zato ne čudi što veliki broj stručnjaka i poduzetnika posjećuje Istanbul baš u vrijeme ove sajamske manifestacije s ciljem da poboljša svoj biznis i potraže priliku za ulaganja.

Sajam „Autombilske industrije Istanbul 2016“ – ISTANBUL, 6 dana- 3 noćenja s doručkom

1. DAN – 06.04.2016.

Polazak iz Sarajeva ispred Zemaljskog muzeja u 06:00 sati. Putovanje kroz BiH, preko Zenice i Tuzle. Granični prijelaz Rača. Ulazak u Srbiju i vožnja kroz slikovite predjele Srbije (prolazak kroz Beograd, Niš ). U večernjim satima ulazak u Bugarsku – posjeta Sofiji (katedrala Sv. Aleksandra Nevskog, Banya Bashi džamija, iskopine drevne Serdice). Nastavak putovanja kroz Bugarsku (Plovdiv, Svilengrad).

2. DAN – 07.04.2016.

Noćno putovanje kroz Bugarsku, u jutarnjim satima ulazak u Tursku – dolazak u Istanbul u prijepodnevnim satima. Smještaj grupe u hotel. Zajednički odlazak na sajam – AUTOMEHANIKE u Istanbulu. Noćenje.

3. DAN - 08.04.2016.

Doručak. Fakultativno: vožnja autobusom i posjeta Galata kulesi, simbolu osmanlijskog osvajanja Istanbula, Fakultativno: vožnja autobusom do Kabataşa – 1,5 satno krstarenje Bosforom (ispod dva velika mosta: Boğaziçi Köprüsü i Fatih Sultan Mehmet Köprüsü). Fakultativno: odlazak autobusom na vidikovac i izletište Camlica u azijskom dijelu Istanbula sa prelijepim parkovima i restoranima odakle ćete uživati u prelijepom okruženju i panorami Istanbula. Fakultativno: posjeta  Miniatürk muzeju na otvorenom sa 122 minijature najznačajnijih kulturnih i historijskih objekata te građevina iz različitih perioda Turske... Gratis: posjeta drugoj najposjećenijoj džamiji u Turskoj – Eyüp Sultan Camii. Slobodno vrijeme za shopping. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN – 09.04.2016.

Doručak. Gratis: obilazak Hipodroma (Egipatski obelisk, Zmijski stub, Zidani obelisk) i Sultan Ahmetove (Plave) džamije... Fakultativno: Aya sofija (uz oficijenog vodiča Turskog ministarstva turizma); Fakultativno: Topkapi sarayi (uz oficijelnog vodiča Turskog ministarstva turizma). Slobodno vrijeme za shopping: Cevahir, Kapali čaršija, Misir čaršija, Taksim... Povratak u hotel... Noćenje.

5. DAN – 10.04.2016.

Doručak. Check out iz hotela u 9 h. Slobodno vrijeme do 13 sati za završni shopping u Istanbulu. Polazak za Edirne oko 14 sati. Gratis: dvosatna posjeta Edirne – drugi glavni  grad Osmanlijskog carstva sa čuvenom Selimiye džamijom, Arasta bazarom (shopping), spomenikom mimaru Sinanu, Eski džamijom i karavansarajima – prilika za završni shopping (posebno slatkiša). Nastavak putovanja od Edirna prema BiH uz kraća zadržavanja grupe radi odmora.

6. DAN – 11.04.2016.

Noćna vožnja kroz Bugarsku i Srbiju sa kraćim pauzama. Dolazak u BiH u poslijepodnevnim satima.

Cijena aranžmana:   289   KM

Aranžman obuhvata:

  • Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV - video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
  • Smještaj u hotelu sa 3*** u Istanbulu  na bazi 3 noćenja sa doručkom
  • Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
  • Gratis Sofija i Edirne

Aranžman ne obuhvata:

  • Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje ...
  • Aya Sofija: 20 €
  • Topkapi sarayi: 20 € (samo Selamlik)
  • Galata kulesi: 10 €,
  • Krstarenje Bosforom: 15 €
  • Vidikovac Camlica, Miniatürk i Eyüp Sultan Camii – 15 € (u paketu)
  • Obavezno putničko zdravstveno osiguranje (PZO) 12 KM

Za ovaj  aranžman  vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza