Priuštite sebi Shiatsu masažu po promotivnoj cijeni u Herbal spa centru!

29.04.2016. 11:42 / Izvor: Akta.ba
Priuštite sebi Shiatsu masažu po promotivnoj cijeni u Herbal spa centru!

Energetska shiatsu masaža leđa u kombinaciji sa masažom stopala u Herbal Spa olakšat će Vam bol, ublažiti napetost, umor ili simptome bolesti.

Shiatsu masaža leđa

Ova energetska i okrepljujuća masaža uključuje tretiranje regije cijelih leđa, vrata, ramena i glave. Tehnika tretmana se sastoji iz zagrijavanja te kombinacije shiatsu i thai pokreta koji se sinhronizovano upotpunjuju.

Blagim rastezanjem i pritiskanjem akupresurnih tačaka pospešuje se cirkulacija krvi i dotok energije, ublažavaju se bolovi usred dugog sjedenja, a samim tim se postiže i relaksirajući efekat.

Tokom tretmana, klijent/ica je u odjeći te samim tim nema potrebe za presvlačenjem.

Masaža stopala

U kombinaciji sa potapanjem nogu u biljnom čaju ovaj tretman je višestruko dobar i koristan za zdravlje. Masažom stopala odnosno stimulacijom određenih tačaka na stopalima mogu se otkloniti različite tegobe, odnosno blokade koje spriječavaju normalno funkcionisanje našeg organizma. Masaža stopala opušta, osvježava organizam i daje osjećaj lakoće nogu.

Promotivna akcijska ponuda Shiatsu masaža leđa za samo 35 KM. 30-o minutna energetska kombinacija thai i shiatsu masažnih pokreta tretira leđa, vrat, ramena i glavu, pospješujući cirkulaciju i dotok energije uz postizanje relaksirajućeg efekta. Tokom tretmana klijent je u odjeći, a masaža se obavlja na stolici. Akcija vrijedi od 27.04. - 06.05.2016. i dostupna je samo za dame u Herbal Spa centru na Pofalićima. Rezervacije na 033615-935 ili na 064 4222 555.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza