Tešanjski Madi gradi farmu za roditeljska jata i priprema nove proizvode

05.08.2016. 10:56 / Izvor: Akta.ba
Tešanjski Madi gradi farmu za roditeljska jata i priprema nove proizvode

Osim izgradnje farme rade i na kreiranja novih delikatesnih proizvoda od pilećih prsa.

Tešanjska kompanija Madi nastavlja nizati uspjehe. Prvi čovjek kompanije Maid Jabandžić za poslovni portal Akta.ba kaže kao je promet kompanije u prvih šest mjeseci 2016. godine porastao za 33,92 posto.

"Poslovni rezultati su vrlo ohrabrujući i motiv više da nastavimo djelovati u istom pravcu", kaže Jabandžić, pojašjavajući kako se nalaze u drugoj fazi izgradnje farmi za roditeljska jata za koja su obezbjeđena sredstva i projektna dokumentacija.

Nove investicije, povlače i novo zapošljavanja radnika, te će se kako kaže nastavit držati krilatice: "Madi svaki mjesec otvara nova radna mjesta i prima radnike u radni odnos".

Madi je na tržištu prisutan s blizu 80 proizvoda i taj broj konstantno raste.

"Kvaliteta nam je na prvom mjestu, tako da ne žurimo s prevelikim brojem proizvoda ali naš razvoj konstantno radi na kreiranju novih i unapređenju postojećih proizvoda. Kako ja volim reći u Madiju se uvijek nešto novo dobro kuha. Trenutno smo u fazi kreiranja novih delikatesnih proizvoda od pilećih prsa koji će siguran sam biti daleko najkvalitetniji u okruženju u što će se potrošači ubrzo i uvjeriti", ističe Jabandžić.

Do kraja godine će nastaviti putem kojim su i do sada išli, što znači agresivan pristup tržištu u smislu prodaje, konstantan rad na kvalitetu i novim proizvodima i naravno stalno osluškivanje želja kupaca i približavanje istim. 

"Naša filozofija otvorenosti već odavno daje rezultate i mi ćemo i dalje biti blizu i na usluzi novim i starim kupcima Madi proizvoda", poručuje Jabandžić.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti