GUMA X d.o.o. Mostar

Potpuni naziv
GUMA X trgovinsko i uslužno poduzeće d.o.o. Mostar
Adresa
Bišće polje bb.
Mjesto
88000 Mostar
Vlasnička strukura
Pretežna djelatnost

Stanje računa

Finansije

Opis djelatnosti

Drugi kontakti

Katalog roba i usluga

Prijavi grešku

Stanje transakcijskih računa

*Napomena: Jedinstveni registar transakcijskih računa CBBH - ažuriranje podataka se vrši automatski povlačenjem podataka sa CBBH na dnevnoj osnovi

Broj aktivnih računa
Broj blokiranih računa
Broj ugašenih računa
Broj blokada
Datum posljednje blokade
Finansije za 2016
Finansije za 2015
Finansije za 2014
Finansije za 2013
Finansije za 2012
Finansije za 2011
Finansije za 2010
UMA X d.o.o. Vam nudi profesionalnu uslugu najma vozila. GUMA X d.o.o. je dio grupacije GUMA M d.o.o. renomiranog trgovačko-uslužnog poduzeća, lidera u prodaji vozila, guma kao i u održavanju vozila na Bosansko Hercegovačkom tržištu.

Osnovna djelatnost GUMA X d.o.o. je kratkoročni i dugoročni najam vozila svih kategorija gdje korisnici mogu birati između automatic vozila i vozila sa ručnim mjenjačem, dodatnu opremu od dječjih sjedalica za sve uzraste, navigacija do krovnih nosača, kratko, sve što je potrebno za ugodnu i bezbrižnu vožnju. U dogovoru s rent a car agentima korisnici naših usluga vozila mogu ostaviti i mjestima u kojima nemamo GUMA X d.o.o. poslovnicu kao i u inozemstvu.

Sva naša vozila su opremljena klimatizacijskim uređajima, a u našoj floti zastupljene su sve klase vozila od malih gradskih vozila, kompaktnih vozila, udobnih limuzima, preko monovolunena s puno prtljažnog prostora do uzbudljivih terenaca. Prema zahtjevima tržišta naša ponuda uključuje i pravna lica koja imaju mogućnost dugoročnog najma vozila i dodatne pogodnosti koje ova usluga nudi.

GUMA X d.o.o. je najbrža rastuća rent a car flota na BH tržištu!

Ponosni smo što svim korisnicima naših usluga i Vama koji ćete to tek postati putovanje možemo učiniti jednostavnim, sigurnim i zabavnim! Prateći zahtjeve i potrebe naših korisnika, GUMA X pored sjedišta u Mostaru, nudi svoje usluge u Medugorju, Sarajevu i Tuzli te tako uslugu čini dostupnom na širem području BiH.

Zbog svega navedenog naš cilj je biti vodeća rent a car kuća na BH tržištu prepoznatiljiva po jedinstvenom pristupu klijentima.

Više detalja u rubrikama

VIJESTI

TENDERI

PLAN NABAVKI

POBJEDE NA TENDERIMA

UČEŠĆE NA TENDERIMA

ISPORUČIOCI

NAJAVE

LIČNOSTI

MENADŽERSKE POZICIJE

FILANTROPI

VEZANE FIRME

DODATNE SEKCIJE