R&S d.o.o. Sarajevo

Potpuni naziv
R & S Društvo sa ograničenom odgovornošću za trgovinu, promet i usluge d.o.o. Sarajevo
Adresa
Igmanska b.b. (Ind. zona Unis Pretis)
Mjesto
71320 Vogošća
Vlasnička strukura
Pretežna djelatnost

Stanje računa

Finansije

Opis djelatnosti

Drugi kontakti

Katalog roba i usluga

Prijavi grešku

Stanje transakcijskih računa

*Napomena: Jedinstveni registar transakcijskih računa CBBH - ažuriranje podataka se vrši automatski povlačenjem podataka sa CBBH na dnevnoj osnovi

Broj aktivnih računa
Broj blokiranih računa
Broj ugašenih računa
Broj blokada
Datum posljednje blokade
Finansije za 2016
Finansije za 2015
Finansije za 2014
Finansije za 2013
Finansije za 2012
Finansije za 2011
Finansije za 2010
Firma R&S d.o.o. Sarajevo je osnovana 1996. godine. kao mala porodična firma ali sa jasnom vizijom za budućnost. Danas nakon 16 godina uspješnog poslovanja sa zadovoljstvom možemo reći da smo jedan od vodećih uvoznika i distributera: kancelarijskog materijala, promotivnih artikala i poslovnih poklona, kancelarijskog namjestaja, kompjuterske opreme i sredstava za čišćenje.

Vodeći se svojim sloganom „olakšava posao“, koncept da se tržištu ponudi servis brze, povoljne i jednostavne nabave svega potrebnog u kancelariji ostvaren je u potpunosti. Time je kupcu omogućeno da lagano nabavlja potrebno, a svoje vrijeme i energiju usmjerava u aktivnosti koje su vezane za njegovu osnovnu djelatnost. Kupac sada može, prvi put u BiH, doći samo na jedno mjesto i opremiti poslovni prostor kancelarijskim namještajem, IT i ostalom opremom, i naći pouzdanog partnera za svoje redovne potrebe za kancelarijski i promo materijal, poslovne poklone za svoje partnere i sredstva za čišćenje objekata.

R&S d.o.o. Sarajevo zapošljava 35 radnika, posjeduje preko 3.500 m2 poslovnog prostora u BiH i svojim asrotimanom snadbijeva preko 3000 kupaca. 2005.godine smo kupili i opremili centralni distributivni centar u Vogošći u blizini Sarajeva na preko 3.000m2, a 2012. smo kupili distributivni centar u Tuzli sa preko 500m2. U ponudi se nalazi više od 20.000 artikala, bilo da se radi o direktnim distribucijskim ugovorima za područje BiH ili vlastitih robnih marki koje se rade po visokim standaradnima.

Kupcima također nudimo brojne posebne usluge koje značajno ubrzavaju i pojednostavljuju procese nabave, a time se ujedno i ostvaruju značajne uštede. Shodno širini asortimana i broju partnera sa kojima surađujemo u cijelom svijestu spremni smo odgovoriti najzahtjevnijim poslovima. Partneri i potrošači dobro znaju da je svaki proizvod koji dolazi iz R&S Sarajevo potpuno legalno uvezen, originalan, da je aktuelan na tržištu, da ima važeću garanciju i obezbeđen servis. Zbog toga je poslovati sa R&S Sarajevo potpuno sigurno, lako i efikasno.

Narudžbe koje se primaju telefonom, faksom ili putem interneta dostavljaju se kupcu besplatno u roku 24 sata na području cijele BiH.

2008.godine unaprijeđujemo svoj način i obim rada na područuju promotivnih artikala otvarajući vlastitu štampariju gdje nudimo usluge štampe na svim artiklima iz našeg asortimana. R&S štamparija sa vrhunskim mašinama i najkvalitetnijim bojama vrši štampanje svih artikala iz naše ponude. Prateći evropske i svjetske standarde uspješno štampamo sve plastične, metalne, drvene, kožne, keramičke te tekstilne proizvode.

Više detalja u rubrikama

VIJESTI

TENDERI

PLAN NABAVKI

POBJEDE NA TENDERIMA

UČEŠĆE NA TENDERIMA

ISPORUČIOCI

NAJAVE

LIČNOSTI

MENADŽERSKE POZICIJE

FILANTROPI

VEZANE FIRME

DODATNE SEKCIJE