MBA-Centar d.o.o. Sarajevo

Full name
Društvo za proizvodnju prehrambenih proizvoda i spoljnu trgovinu MBA-Centar d.o.o. Sarajevo
Address
Hasana Merdžanovića 3
Place
71320 Vogošća - Sarajevo
Date of foundation
Classification of activities

Transactional Account Status

Financial info

Description of activities

Other contacts

From the catalogue of goods and services

Report an error

Transaction Accounts

*Napomena: Jedinstveni registar transakcijskih računa CBBH - ažuriranje podataka se vrši automatski povlačenjem podataka sa CBBH na dnevnoj osnovi

Number of Active Accounts
Number of Blocked Accounts
Number of Closed Accounts
Blockages
Date of Last Blockade
Financial Statement for year 2016
Financial Statement for year 2015
Financial Statement for year 2014
Financial Statement for year 2013
Financial Statement for year 2012
Financial Statement for year 2011
Financial Statement for year 2010
MBA Centar d.o.o. Sarajevo je preduzeće osnovano 1992. godine. Osnovna djelatnost preduzeća je proizvodnja pekarskih i slastičarskih proizvoda, kao i proizvodnja jufke i pita. Naši proizvodi su već postali brand-ovi, prepoznatljivi po dobrom izgledu i ukusu. Među njih ubrajamo Bavarski MBA hljeb, Švicarski MBA hljeb, Švedski MBA hljeb, Velešićki hljeb, Zlatni tost, a od peciva poznati smo po Kraljevskom i Kraljevskom kukuruznom pecivu, Rezanom hot-dog pecivu i Rezanom hamburger pecivu, te torta Filadelfija koja je jedinstvenog okusa i može se naći u našim objektima. Osim toga, vrlo uspješni smo u pripremi cateringa - kanapea i minjona ili gotovih jela za male ili velike događaje, po želji kupca ili našem izboru, a možemo obezbijediti i posluživanje ukoliko to kupac želi.

MBA Centar se bavi i ugostiteljstvom, a gotova ili a'la carte jela nudimo u našim objektima - Maloprodaja Slatko i Slano u Velešićima, Restoran Slatko i Slano Socijalno i Restoran Slatko i Slano Vogošća.

Osim proizvodnje prehrambenih proizvoda, preduzeće je također kvalificirano za pružanje konsultantskih usluga iz oblasti menadžmenta i informacionih sistema, te za estradni menadžment. Nudimo namjenski software-ski paket za proizvodnju, prodaju, servis i održavanje, te prodaju derivata na benzinskim pumpama.

Uspjeh MBA Centra je omogućilo oko stotinjak uposlenih, a mnogi od njih su s nama od našeg samog početka. Naš poslovni i proizvodni centar je smješten u Vogošći na lokaciji površine 6.000 m2. Proizvodnja je organizovana u modernoj proizvodnoj hali površine 2000 m2, koja je opremljena savremenim tehnološkim linijama: automatizovanom linijom za pečenje i pakovanje, automatizvoanom linijom za proizvodnju jufke i pita, automatskim pogonom za doziranje brašna i aditiva, itd.

Naš cilj je ostati lider u inovacijama zdravih proizvoda kao što smo to bili i davnih devedesetih godina kad smo na tržištu BiH lansirali specijalne vrste hljebove, danas su to već brandovi, Bavarski MBA hljeb, Švedski MBA hljeb, Švicarski MBA hljeb, Zlatni tost, Kraljevsko pecivo i dr.

More detail in columns

NEWS

TENDERS

PROCUREMENT PLAN

TENDER WINNERS

PARTICIPATION IN TENDERS

SUPPLIERS

ANNOUNCEMENTS

PERSONALITIES

MANAGERIAL POSITIONS

PHILANTHROPHISTS

RELATED COMPANIES

ADDITIONAL SECTIONS