Dezen d.o.o. Živinice

Potpuni naziv
Dezen d.o.o. za trgovinu, proizvodnju i usluge Živinice
Adresa
Magistralni put A-bb
Mjesto
75270 Živinice
Vlasnička strukura
Pretežna djelatnost

Stanje računa

Finansije

Opis djelatnosti

Drugi kontakti

Katalog roba i usluga

Prijavi grešku

Stanje transakcijskih računa

*Napomena: Jedinstveni registar transakcijskih računa CBBH - ažuriranje podataka se vrši automatski povlačenjem podataka sa CBBH na dnevnoj osnovi

Broj aktivnih računa
Broj blokiranih računa
Broj ugašenih računa
Broj blokada
Datum posljednje blokade
Finansije za 2016
Finansije za 2015
Finansije za 2014
Finansije za 2013
Finansije za 2012
Finansije za 2011
Finansije za 2010
Počeci kompanije Dezen d.o.o. sežu od 2005. godine, kada je njen osnivač, i vlasnik Prof. Kalajac Bahrija pokrenuo skromni pogon za proizvodnju pločastog namještaja po mjeri, sa dva uposlena radnika. U početku, kompanija je poslovala pod nazivom SF Company, sve do 2013. godine, kada mijenja naziv, te stvara novi brend u branši pločastog i tapaciranog namještaja DEZEN!

Rezultatima upornog rada, zasnovanim prvenstveno na kvaliteti i povjerenju kupaca, otvoren je savremeni Salon namještaja, te pogoni za proizvodnju pločastog i tapaciranog namještaja. Danas, firma zapošljava oko 35 radnika, raspoređenih u dva proizvodna pogona i salon namještaja.

Poslovanje kompanije Dezen se odvija u 4 sektora, i to: Proizvodnja pločastog namještaja, Proizvodnja Tapaciranog namještaja, Salon namještaja, te Uslužno rezanje i kantiranje iverice.

Proizvodnja pločastog namještaja najviše se zasniva na proizvodnju kvalitetnog namještaja po željama kupaca. Proizvodi u ovom sektoru podliježu strogoj kontroli kvaliteta, za što je dokaz i 5 godina garancije na svaki proizvod po mjeri.

Proizvodnja Tapaciranog namještaja odlikuje se prije svega kvalitetom i jedinstvenim dizajnom. Dezen se svojim proizvodima nastoji što više distancirati od monotonije koja vlada na tržištu, te predstaviti kupcima nove, kvalitetnije, i estetski prihvatljive proizvode. Tapacirani namještaj izrađen u fabrici Dezen može se kupiti u salonima širom Bosne i Hercegovine.

Više detalja u rubrikama

VIJESTI

TENDERI

PLAN NABAVKI

POBJEDE NA TENDERIMA

UČEŠĆE NA TENDERIMA

ISPORUČIOCI

NAJAVE

LIČNOSTI

MENADŽERSKE POZICIJE

FILANTROPI

VEZANE FIRME

DODATNE SEKCIJE