Poziv bh. kompanijama za učešće na poslovnim susretima Future of Building

16.02.2017. 12:25 / Izvor: Akta.ba
Poziv bh. kompanijama za učešće na poslovnim susretima Future of Building

Poslovni susreti i konferencija je namijenjena kompanijama koje žele više saznati o inovativnim rješenjima u građevinarstvu.

Austrijska federalna privredna komora u saradnji sa Austrijskom agencijom za promociju istraživanja, a u okviru Evropske preduzetničke mreže, i suorganizaciji Vanjskotrgovinske komore/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine (kao koordinator EEN Mreže FBiH), organizuje poslovne susrete pod nazivom "Future of Building 2017" koji će se održati 17. i 18. maja 2017. godine u Beču (Austrija).

Poslovni susreti i konferencija je namijenjena kompanijama koje žele više saznati o inovativnim rješenjima u građevinarstvu, održivoj obnovi i visokokvalitetnoj gradnji u Austriji, najnovijim trendovima u tehnologiji i razmijeni novih projektnih ideja, te pronaći poslovnog partnera za nove poslovne prilike.

Glavna tematska područja i sektori su:

– inženjering i planiranje/arhitektonske i građevinske usluge,

– građevinarstvo/podugovaranje,

– građevinski materijali/komponente i sistemi za gradnju,

– obnovljivi izvori energije/klimatizacija i građevinska tehnologija i

– poslovne agencije, klasteri i udruženja, donosioci javnih odluka.

Poslovni susreti i konferencija će se održati održati u Austrijskoj federalnoj privrednoj komori 17.05.2017 godine., a večernje događanje „Enquete 4.0“, sa specijalnim fokusom na gradske tehnologije, inovacije i izvoz, u Diplomatskoj akademiji. Planirano je da 18.05.2017.godine bude razgledavanje jedinstvenih projekata u Beču i okolini.

Rok za prijavu: 28.04.2017. godine.

Učešće na poslovnim susretima je besplatno.

Sve informacije o b2b susretima, uključujući registraciju, detaljan program i on- line dogovaranje sastanaka, dostupne su na zvaničnoj web stranici.

Posjetitelji koji će učestvovati samo na događanju “Enquete 4.0” potrebno je da se registriraju slanjem kratkog e-maila na adresu: aussenwirtschaft.dienstleistungsexport@wko.at.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave