Poziv za poslovnu posjetu "Women Vendors Exhibition and Forum"

11.02.2017. 09:32 / Izvor: Vanjskotrgovinska komora BiH
Poziv za poslovnu posjetu 'Women Vendors Exhibition and Forum'

Učesnicima iz Bosne i Hercegovine (po jedan predstavnik iz kompanije) ovog programa biće plaćeni troškovi smještaja sa doručkom.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je obaviještena od Ambasade Republike Turske u Sarajevu da će se 23. i 24. februara 2017. godine u Istanbulu održati „Women Vendors Exhibition and Forum 2017“.

U okviru pomenutog foruma, u periodu od 22. do 25. februara 2017. godine, održat će se “Buyer Mission Program“. Programom je predviđena posjeta poslovnom formu, sektorski sastanci i bilateralni razgovori.

Učesnicima iz Bosne i Hercegovine (po jedan predstavnik iz kompanije) ovog programa biće plaćeni troškovi smještaja sa doručkom. Poznavanje jednog od tri strana jezika (engleski, njemački ili francuski) je obavezno. Također, učesnici trebaju posjedovati ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Zainteresirani za učešće u nekom od programa potrebno je da popunjen aplikacioni formular (u prilogu) dostave Uredu savjetnika za trgovinu Ambasade Republike Turske u Sarajevu do 15. februara 2017. godine na broj faksa: 033/ 208 562 ili putem emaila:saraybosna@ekonomi.gov.tr, nakon čega će iz turskog ureda biti kontaktirane samo one kompanije koje budu izabrane za učešće.

PREUZMI DOKUMENT:
formular.doc

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave