Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 07.05.2020. 14:52

Javni poziv subjektima planiranja i svim drugim zainteresiranim licima o izradi Regulacionog plana Podgaj-Tekija

Izvor: Akta.ba, 07.05.2020.

S tim u vezi, Općina Centar upućuje Javni poziv subjektima planiranja i svim drugim zainteresovanim licima, posebno vlasnicima i korisnicima zemljišta za učestvovanje u postupku izrade Regulacionog plana „Podgaj-Tekija“, putem smjernica i sugestija koje se mogu dostaviti na e-mail adrese: alma.isanovic-varunek@centar.ba i eldina.sehovic@centar.ba  ili putem pošte ili na protokol Općine Centar Sarajevo.

Prema utvrđenoj dinamici za izradu Regulacionog plana, rok za izradu Koncepta Plana je august 2020. godine, dok je javni uvid i rasprava o Nacrtu Plana planirana za januar 2021. godine, a usvajanje Plana je planirano u martu 2021. godine. 

Molimo da Vaše prijedloge i sugestije dostavite do kraja mjeseca juna, kako bi iste ušle u razmatranje prilikom izrade Koncepta Plana. 

Odluka o pristupanju izradi Regulacionog plana „Podgaj-Tekija“ dostupna je na web stranici Općine Centar, na linku: http://www.centar.ba/stranica/javni-pozivi-konkursi-i-oglasi

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: