Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Javni uvid u nacrt okolišne dozvole za izdavanje okolišne dozvole za Projekat izgradnje aerodroma Bihać na lokalitetu između Bihaća i Golubića, općina Bihać

Datum objave: 07.09.2020. 10:32 / Izvor: Akta.ba, 03.09.2020.

Čet, 03. Sep. 2020.

 

Javni uvid

u nacrt okolisne dozvole za investitora JP „AERODROM BIHAĆ“ d.o.o., Bihać, za izdavanje okolišne dozvole za Projekat izgradnje aerodroma Bihać na lokalitetu između Bihaća i Golubića, općina Bihać

 

U skladu sa čl. 36. (8.) Zakona o zaštiti okoliša (“Službene novine Federacije BiH” br. 33/03 i 38/09) postupajući po zahtjevu investitora JP „AERODROM BIHAĆ“ d.o.o., Bihać, stavlja se na javni uvid javnosti prijedlog rješenja o okolišnoj dozvoli.

Primjedbe, sugestije i mišljenja na prijedlog rješenja o okolišnoj dozvoli mogu se dostaviti na adresu Federalnog ministarstva okoliša i turizma u pisanom obliku u roku od 15 dana od dana objave na adresu:

Federalno ministarstvo okoliša i turizma

Hamdije Čemerlića 2

71 000 Sarajevo

 

Nacrt okolišne dozvole

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: