Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 26.03.2019. 15:10

(korekcija br. 1) Treći javni poziv za dodjelu sredstava Media Production

Izvor: Akta.ba, 26.03.2019.

Datum: 25.03.2019.

 

Predmet: Korekcija broj 1 javnog poziva IMEP/MGS-MP-03

Naziv poziva: Javni poziv za dodjelu sredstava Media Production

 

IMEP objavljuje korekciju broj 1 javnog poziva IMEP/MGS-MP-03, i to u sekciji 1. Tema javnog poziva: “Media Production grantovi imaju za cilj da podrže produkciju i distribuciju sadržaja na način koji će uključiti široku javnost, a vezanih za sljedeća društvena pitanja:

- borbu protiv korupcije (u zdravstvu, obrazovanju, ekonomiji)

- integraciju Bosne i Hercegovine u EU i NATO

- ljudska prava (osobe sa invaliditetom, LGBTI, žene)

 

Pristup temi mora prevazići puku prezentaciju podataka, već treba da istraži njen veći značaj i podstakne kritičko razmišljanje. Prednost pri odabiru će imati projekti koji aktivno uključuju mlade osobe.

Medijski sadržaj koji je predmet aplikacije mora ispunjavati kriterije profesionalnog novinarstva; mora biti inovativan, informativan, zanimljiv i mora biti upotrebljiv za korištenje i u drugim medijskim formatima. Također, medijski sadržaj mora biti novi proizvod. Media Production grantom neće biti podržani postojeći medijski proizvodi za koji aplikant traži nastavak finansiranja kroz ovaj grant.“

 

Ostali uslovi Javnog poziva ostaju nepromijenjeni.

Korigovana verzija trećeg Javnog poziva broj IMEP/MGS-MP-03 je dostupna na web stranici www.imep.ba u sekciji Otvoreni pozivi pod nazivom Javni poziv za dodjelu Media Production grantova 3.poziv, Korekcija br.1

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: