Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Obavijest o podnošenju zahtjeva za izdavanje ekološke dozvole za MHE Sutjeska 2a i 2b na rijeci Sutjeska, opštine Foča i Gacko

Izvor: Glas Srpske, 06.08.2013.

REPUBLIKA SRPSKA VLADA

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Banja Luka

Trg Republike Srpske 1

 

Na osnovu člana 39. i člana 88. Zakona o zaštiti životne sredine ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 71/12) i člana 2. Pravilnika o postrojenjima koja mogu biti izgrađena i puštena u rad samo ukoliko imaju ekolšku dozvolu ("Službeni glasnik Republike Srpske", br.124/12) Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju obavještava zainteresovanu javnost

 

O PODNOŠENjU ZAHTJEVA ZA IZDAVANjE EKOLOŠKE DOZVOLE

Za MHE "Sutjeska 2a i 2b" na rijeci Sutjeska, opštine Foča i Gacko (instalisana snaga MHE "Sutjeska 2a" je 4,77 MW i MHE "Sutjeska 2b" je 3,27 MW)

Podnosilac zahtjeva: DRINA HIDRO ENERGY d.o.o. Ugljevik

 

Dana 2.8.2013. godine, podnosilac zaijeva "DRINA HIDRO ENERGY d.o.o. Ugljevik, kao investitor, predao je Ministarstvu zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za MHE "Sutjeska 2a i 2b" na rijeci Sutjeska, opštine Foča i Gacko (instalisana snaga MHE "Sutjeska 2a" je 4,77 MW i MHE "Sutjeska 2b" je 3,27 MW).

Zainteresovana javnost može izvršiti besplatan uvid u zaijev za ekološku dozvolu i priloženu dokumentaciju u prostorijama opština Foča i Gacko u roku od 30 dana od dana objavljivanja ovog obavještenja.

U ovom roku zainteresovana javnost može podnijeti ovom mini- starstvu mišljenje o zahtjevu i priloženoj dokumentaciji, u pisanoj formi.

 

MINISTAR

Srebrenka Golić

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: