Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 06.06.2017. 11:11

Obavještenje o podnošenju zahtjeva za izdavanje ekološke dozvole za MHE Vrbas 1 na rijeci Vrbas, opština Laktaši

Izvor: EuroBlic, 06.06.2017.

 

 

REPUBLIKA SRPSKA

VLADA

Ministarstvo za prostorno uređenje,

građevinarstvo i ekologiju BanjaLuka

Trg Republike Srpske 1

 

 

Na osnovu člana 39. i člana 88- Zakona o zaštiti životne sredine („Službeni glasnik Republike Srpske", broj 71/12 i 79/15) i člana 2. Pravilnika o postrojenjima koja mogu biti izgrađena i puštena u rad samo ukoliko imaju ekološku dozvolu („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj 124/12) Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju obavještava zainteresovanu javnost

 

O PODNOŠENJU ZAHTJEVA ZA IZDAVANJE

EKOLOŠKE DOZVOLE

 Za MHE„Vrbas 1" na rijeci Vrbas, opština Laktaši

instalisane snage 249 kW

Podnosilac zahtjeva:„WASSERKRAFT " d.o.o. Banja Luka

 

Dana 11.05.2017. godine, podnosilac zahtjeva„WASSERKRAFT " d.o.o. Banja Luka, predao je ovom Ministarstvu zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za MHE „Vrbas 1" na rijeci Vrbas, opština Laktaši, instalisane snage 249 kW.

Zainteresovana javnost može izvršiti besplatan uvid u zahtjev za ekološku dozvolu i priloženu dokumentaciju u prostorijama opštine Laktaši, u roku od 30 dana od dana objavljivanja ovog obavještenja.

 

U ovom roku zainteresovana javnost može podnijeti ovom ministarstvu mišljenje o zahtjevu i priloženoj dokumentaciji, u pisanoj formi.

 

Ministar

Srebrenka Golić

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: