Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 21.08.2019. 09:24

(obustava postupka) Nabavka opreme za unapređenje bezbjednosti saobraćaja upotrebom radarskih uređaja (stacionarnih i mobilnih) i primjenom savremenih tehnologija za evidentiranje prekršaja, prenos i obradu podataka o prekršajima

Izvor: Akta.ba, 20.08.2019.

Broj: 09/1-404-1083/19

Dana, 20.08.2019. godine

 

SVIM UČESNICIMA U POSTUPKU JAVNE NABAVKE - „Nabavka opreme za unapređenje bezbjednosti saobraćaja upotrebom radarskih uređaja i primjenom savremenih tehnologija za evidentiranje prekršaja, prenos i obradu podataka o prekršajima"

 

PREDMET: Obavještenje, dostavlja se.-

 

Obavještavamo Vas da je, u postupku javne nabavke sa predmetom „Nabavka opreme za unapređenje bezbjednosti saobraćaja upotrebom radarskih uređaja i primjenom savremenih tehnologija za evidentiranje prekršaja, prenos i obradu podataka o prekršajima", od strane privrednog subjekta „BSTG" d.o.o. Banja Luka, dana 19.08.2019. godine, zaprimljena žalba na tendersku dokumentaciju broj 09/1-404- 1083/19, a koja se odnosi na predmetni postupak.

S obzirom da je MUP Republike Srpske, kao ugovorni organ, u konkretnoj situaciji, dužan da postupi u skladu sa odredbama člana 100. Zakona o javnim nabavkama, to se rok za otvaranje ponuda u predmetnom postupku, odgađa do donošenja odgovarajuće konačne odluke.

 

O nastavku predmetnog postupka javne nabavke svi učesnici u postupku biće obavješteni na način i u rokovima predviđenim Zakonom i podzakonskim aktima.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: