Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 02.03.2020. 13:36

(poništenje) Javni poziv za izbor strateškog partnera na realizaciji projekta izgradnje vikend naselja Tvrdimići

Izvor: Glas Srpske, 02.03.2020.

REPUBLIKA SRPSKA

OPŠTINA ISTOČNO NOVO SARAJEVO

-NAČELNIK-

Broj: 01/1-013-201-1/20

Dana: 27.2.2020. godine

 

 

 

Na osnovu člana 59. Zakona o lokalnoj samoupravi Republike Srpske ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 97/16 i 36/19) i člana 68. Statuta opštine Istočno Novo Sarajevo ("Službene novine grada Istočno Sarajevo" broj: 24/17 i 25/17) načelnik opštine donosi:

 

 

ODLUKU

O poništenju javnog poziva za izbor strateškog partnera na realizaciji projekta izgradnje vikend naselja "Tvrdimići".

 

 

 

I

Poništava se javni poziv za izbor strateškog partnera na realizaciji projekta iz-gradnje vikend naselja "Tvrdimići" objavljen u dnevnim novinama "Glas Srpske" i "Nezavisne novine" dana 7.2.2020. godine.

 

II

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja i biće objavljena u dnevnim novinama "Glas Srpske" i "Nezavisne novine" i internet stranici opštine.

 

 

OBRAZLOŽENjE

Zbog usmenih i pismenih primjedbi potencijalnih strateških partnera na nepreciznost odredbi u javnom pozivu načelnik opštine je donio odluku o poništenju javnog poziva kako bi dobijene primjedbe otklonio izmjenom postojećih odluka ili donošenjem novih od strane Skupštine opštine, poslije čega će se objaviti novi javni poziv.

 

NAČELNIK

Ljubiša Ćosić

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: