Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 02.03.2018. 08:50

Poziv za dostavljanje prijedloga projekata/programa za manifestaciju Banjalučka zima 2018/2019 i ustupanje javnih površina bez naknade

Izvor: Akta.ba, 01.03.2018.

P O Z I V

za dostavljanje prijedloga projekata/programa za manifestaciju

„Banjalučka zima 2018/2019“

 

1. Grad Banja Luka poziva sva zainteresovana pravna lica iz Republike Srpske/Bosne i Hercegovine i zemalja regiona da dostave prijedloge projekata/programa za manifestaciju „Banjalučka zima 2018/2019“, koja će se održati u Banjaluci u periodu od 01.12.2018. do 15.01.2019. godine.

 

2. Prijedlozi projekata/programa treba da sadrže elemente zabavnog programa za djecu i odrasle u duhu novogodišnjih i božićnih praznika, kao i idejno osmišljeno korišćenje javnih površina grada Banja Luka za programske turističke i ugostiteljsko-trgovinske sadržaje.

 

3. Pravo učešća imaju pravna lica iz Republike Srpske/Bosne i Hercegovine i zemalja regiona koja su registrovana za obavljanje turističke i ugostiteljsko- trgovinske djelatnosti i/ili organizaciju događaja i promociju:

- Marketinške agencije;

- Privredni subjekti registrovani za obavljanje turističe i ugostiteljsko-trgovinske djelatnosti i/ili organizaciju događaja;

- Udruženja građana.

 

4. Za organizovanje programa manifestacije „Banjalučka zima 2018/2019“ Grad Banja Luka bi pravnim licima, ustupio javnu površinu (po prijedlogu u cjelosti ili parcijalno) bez naknade na sljedećim lokacijama:

- Trg Krajine, površine 3526 m²,

- Park Petar Kočić, površine 8230 m²,

- pješačka zona u ulici Veselina Masleše (Parkić), površine 1435 m²,

- Park kod Narodnog pozorišta Republike Srpske, površine 1858 m²,

- Park Mladen Stojanović, površina 60860 m², i

- Plato ispred Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske, površine 705 m².

 

5. Grad Banja Luka na svakoj lokaciji obezbjeđuje priključak za električnu energiju, a troškove električne energije u periodu pripreme i realizacije manifestacije snose pravna lica.

Prodajni prostor, u kojem će se vršiti ugostiteljsko-trgovinska ponuda, treba da bude standardizovan, u osnovnoj boji i materijalima, što će biti naknadno definisano dokumentima između Turističke organizacije Banja Luka i pravnim licima čiji projekti/programi budu izabrani.

 

6. Kriterijumi/uslovi za odabir projekata/programa su:

 - kvalitet ponuđenog projektnog/programskog sadržaja,

 - da je projektni/programski sadržaj zabavnog karaktera, prilagođen djeci ili  odraslima,

- programski sadržaji i proizvodi namijenjeni prodaji u trgovinskoj  djelatnosti trebaju da u svojoj svrsi odgovaraju prazničnom duhu,

- programski sadržaji trebaju da okupljaju turiste i obezbjeđuju masovnost  posjete, te doprinosu promociji turizma grada Banja Luka.

 

7. Prijava projekta/programa za manifestaciju „Banjalučka zima 2018/2019“ treba da sadrži:

- koncept prijedloga projekta/programa;

- interesnu lokaciju sa prijedlogom potrebne površine;

- idejno rješenje programske instalacije na izabranoj lokaciji.

Uz prijavu je potrebno priložiti sljedeću dokumentaciju:

- Kopija Rješenja o registraciji pravnog lica,

- Kopija potvrde o registraciji u Poreskoj upravi, i

- Kopija statuta pravnog lica.

 

8. Rok za podnošenje prijava je od 01.03.2018. do 31.03.2018., putem pošte na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka, Trg srpskih vladara 1, 78 000 Banja Luka, sa naznakom: Poziv za dostavljanje prijedloga projekata/programa za manifestaciju „Banjalučka zima 2018/2019“, ili elektronskom poštom na adresu kultura.turizam@banjaluka.rs.ba

 

9. Nakon završetka javnog poziva Grad Banja Luka će formirati komisiju za evaluaciju prijava, a koja će usaglašen prijedlog proslijediti gradonačelniku na usvajanje.

 

10. Programi manifestacije „Banjalučka zima 2018/19“ u Banjaluci realizovaće se na osnovu ugovora između Turističke organizacije Banja Luka i izabranih pravnih lica za organizaciju i realizaciju manifestacije.

 

 

Broj:_________/18 

Dana:________ /2018. godine

 

GRADONAČELNIK

Mr Igor Radojičić

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: