Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 01.07.2022. 08:42

Prodaja svježeg voća: breskva, kajsija, nektarina i višnja

Izvor: Akta.ba, 30.06.2022.

Bosna i Hercegovina

Uprava za indirektno-neizravno oporezivanje

REGIONALNI CENTAR TUZLA

 

Broj: 02/6/IV-16-16-45-289/22-4

Tuzla, 30.06.2022.godine

 

Na osnovu člana 15. stav 3. Odluke o prodaji carinske robe („Službeni glasnik Bosne i Hercegovine" broj: 90/07 i 31/08) i Naloga za prodaju robe izdatog od šefa Odsjeka za poslovne usluge u Regionalnom centru Tuzla, Komisija za pregled, procjenu vrijednosti i prodaju robe u Regionalnom centru Tuzla u sastavu: Mersiha Bajraktarević - predsjednik, Denis Bošnjaković - član i Slobodan Savić - član, objavljuje:

 

DIREKTNU PRODAJU

 

Koja će se održati dana 01.07.2022. godine u 14:00 sati, u sjedištu Uprave za indirektno oporezivanje, Regionalnog centar Tuzla, na adresi Mitra Trifunovića Uče 161, Tuzla. Razlozi za objavljivanje direktne prodaje proizilaze iz odredbe član 15. stav 1. tačka b., Odluke o prodaji carinske robe jer se radi o lakokvarljivoj robi.

 

Predmet prodaje:

LOT1. Breskva svježa, 900 kg.

LOT 2. Kajsija svježa, 540 kg.

LOT3. Nektarina svježa, 290 kg.

LOT 4. Višnja svježa, 528 kg.

 

Način prodaje

Direktna prodaja robe će se vršiti bez obaveze polaganja depozita. Način dostavljanja ponuda

Ponude se dostavljaju u zatvorenoj koverti Komisiji za pregled, procjenu vrijednosti i prodaju robe u Regionalnom centru Tuzla i moraju sadržavati tačno određenu robu (LOT) koja je predmet ponude, kao i ponuđenu cijenu, a dostavljaju se najkasnije do 13:45 sati, na dan održavanja prodaje. Ponude se mogu dostaviti lično ili putem pošte na adresu: UIO BiH-RC Tuzla

Mitra Trifunovića Uče 161. 75000 Tuzla

 

Uslovi učešća i prodaje

Pravo učešća imaju lica registrovana kod nadležnih organa za trgovinu voćem i povrćem. Lica zaposlena u bilo kojoj organizacionoj jedinici UIO BiH, kao i njihovi srodnici do trećeg stepena krvnog ili tazbinskog srodstva ne mogu biti ponuđači.

Svi ponuđači, na zahtjev, treba da se indentifikuju predočavanjem lične karte ili pasoša, a ukoliko su zastupnici isto moraju dokumentovati.

Komisija u prisustvu svih učesnika otvara prispjele ponude.

Ponude ponuđača koji ne budu prisutni da prodaji, kao i onih čije ponude pristignu poslije naznačenog roka neće se uzeti u razmatranje.

Kupac plaća cijenu odmah nakon okončanja direktne prodaje.

Kupac preuzima sve obaveze koje nastanu kao posljedica kupoprodaje, a predaja robe vrši se nakon što kupac preda dokaze o plaćanju svih obaveza proisteklih iz kupovine.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti na broj telefona: 035/368-045.

 

Komisija:

1.Mersiha Bajraktarević

2.Denis Bošnjaković

3.Slobodan Savić

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: