Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 20.08.2021. 09:04

(produženje roka) Javni poziv za sufinanciranje projekata za mlade udruženja/neprofitnih organizacija i projekata/ programa studentskih organizacija iz Budžeta Kantona Sarajevo za 2021. godinu

Izvor: Oslobođenje, 20.08.2021.

Bosna i Hercegovina

Federacija Bosne i Hercegovine

KANTON SARAJEVO

Ministarstvo za nauku, visoko obrazovanje i mlade

 

Broj: 27-01/2-04-28577-1/21

Sarajevo, 19.08.2021. godine

 

OBAVJEŠTENJE O PRODUŽENJU ROKA ZA DOSTAVLJANJE PRIJAVA

 

Obavještavamo sve zainteresovane predstavnike udruženja/neprofitnih organizacija i studentskih udruženja da je rok za dostavljanje prijava na Javni poziv objavljen 19. i 20 jula/srpnja 2021. i Ispravku Javnog poziva objavljenu 4. avgusta/kolovoza 2021. godine produžen 15 dana od dana objave ovog obavještenja u dnevnim novinama i internet stranici Ministarstva za nauku, visoko obrazovanje i mlade Kantona Sarajevo.

 

OBRAZLOŽENJE

S obzirom na veliki broj predstavnika udruženja/neprofitnih organizacija koji su nam se obratili nakon objave Ispravke Javnog poziva, a uzimajući u obzir vrijeme godišnjih odmora, uvažavamo činjenicu da neki predstavnici organizacija nisu bili u mogućnosti kompletirati traženu dokumentaciju, a njihove prvobitne prijave su već bile evidentirane. Produženje roka za dostavljanje prijava omogućava svim do sada prijavljenim organizacijama/neprofitnim udruženjima i studentskim udruženjima ravnopravno učešće, a mogućnost za prijavu imaju i organizacije koje se do sada nisu prijavile.

Pravni subjekti koji su već predali prijave, dostavljaju samo dopunu prijave, u skladu sa prethodnom ispravkom Javnog poziva.

 

S poštovanjem,

MINISTRICA Prof. dr. Melika Husić – Mehmedović

 

Pripremila: Jelena Šantić Stefanoska Sekretar: Belma Trajkov

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: