Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 16.12.2015. 10:57

Javna rasprava o Studiji o utjecaju na okoliš za farmu pilića/brojlera, MZ Donje Dubrave bb, općina Živinice

Izvor: Akta.ba, 16.12.2015.

Javna rasprava-BINGO d.o.o. TUZLA, – projekat Farma pilića/brojlera kapaciteta 88. 000 pilića/brojle



Investitor Bingo d.o.o Tuzla, Bosanska poljana bb, 75.000 Tuzla dostavio je Federalnom ministarstvu okoliša i turizma Zahtjev za izdavanje okolinske dozvole –Studiju o uticaja na okoliš za - Farma pilića/brojlera kapaciteta 88.000 pilića/brojlera u Donjim Dubravama, MZ Donje Dubrave bb, općina Živinice. Obrađivač zahtjeva za izdavanje okolinske dozvole – Studije o uticaju na okoliš je konsultanska firma „Enova“ iz Sarajeva. U postupku uključivanja javnosti, zahtjev za izdavanje okolinske dozvole za investitora Bingo d.o.o Tuzla, - Farma pilića/brojlera - kapaciteta 88.000 pilića/brojlera u Donjim Dubravama, MZ Donje Dubrave bb, općina Živinice., je prezentiran na veb stranici Ministarstva radi davanja mišljenja. Materijal sa Prilozima može se pogledati u prostorijama: Federalnog ministarstva okoliša i turizma - Sektor za okolinske dozvole, u ulici Maka Marulića br 2, prvi sprat– soba 108.


Javna rasprava će se održati u prostoru - Objekti farme na lokaciji Crne bare, Donje Dubrave bb, MZ Donje Dubrave, dana 7.1. 2016. godine sa početkom u 12.00 sati.


Rok za davanje primjedbi i sugestija na Zahtjev za izdavanje okolinske dozvole- Studije o utjecaju na okoliš je 30 dana od dana objavljivanja na web stranici Federalnog ministarstva okoliša i turizma.


Primjedbe i sugestije se dostavljaju u pisanoj formi na adresu:

Federalno ministarstvo okoliša i turizma

M. Marulića 2, 71.000 Sarajevo

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: