Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 23.06.2017. 09:00

Prodaja trosjedne žičare

Izvor: Dnevni list, 23.06.2017.

KJKP ZOI 84 OCS D.O.O.

 

Na osnovu Odluke broj 981-3/17 od 27.04.2017.godine KJP ZOI'84 objavljuje

 

JAVNI OGLAS

za prodaju trosjedne žičare licitacijom po sistemu zatvorenih ponuda

I PREDMET JAVNOG OGLASA

Predmet Javnog oglasa je prikupljanje pismenih ponuda za prodaju trosjedne žičare licitacijom po sistemu zatvorenih ponuda početni iznos od 300.000,00 KM.

 

II. NAČIN PRODAJE

Prodaja se vrši postupkom licitacije sistemom zatvorenih ponuda. Svi zainteresovani ponudači mogu pogledati trosjednu žičare u vremenu od 08,00 -16,00 sati, svakim radnim danom na lokaciji tehničke baze Štinji Do, Bjelašnica. Prije dolaska kontaktirati na telefon broj 061/952-106 Adisa Mušinovića.

Roba se prodaje u videnom stanju, bez naknadnih prigovora i žalbi koje se odnose na predmet prodaje.

 

III. USLOVI PRODAJE

Pravo učešća u postupku licitacije putem zatvorenih ponuda imaju sva pravna i fizička lica. Obavezna je uplata depozita od 50,00 KM. Uplata se vrši na trn br. 1027080000014219 kod Union Banke Sarajevo, depozit će biti vraćen odmah poslije završene licitacije, a najkasnije u roku od 7 dana.

Uz ponudu se dostavlja:

Za pravna lica:

a. Naziv i tačna adresa ponuđača/kupca

b. Izvod iz sudskog registra sa svim pojedinačno ovjerenim prilozima (ovjerena kopija)

c. Ponudena jedinična cijena za trosjednu žičaru izražena u KM koja ne može biti manja od početne cijene (ovjereno i potpisano od ovlaštene osobe)

d. Dokaz o uplati depozita

Za fizička lica:

a. Ime i prezime, adresa stanovanja ponudača, ClPS-ova prijava boravišta, broj telefona

b. Kopija Lične karte (ovjerena kopija)

c. Ponudena jedinična cijena za trosjednu žičaru u KM koja ne može biti manja od početne (potpisano od strane fizičke osobe)

d. Dokaz o uplati depozita

Nepotpune ponude neće se razmatrati. Licitacija će biti punovažana i u slučaju da ponudu dostavi samo jedan ponudač.

 

IV. KRITERIJ ZA OCJENU PONUDA

Komisija za razmatranje pristiglih ponuda, izvršiće javno otvaranje ponuda kojoj mogu prisustvovati svi učesnici postupka. Kriterij za vrednovanje ponuda je najviša ponudena cijena za trosjednu žičaru, u slučaju da je dostavljeno više istih cijena za trosjednu žičaru, prednost ima ponudač koji je ranije dostavio ponudu po datumu i vremenu prijemnog štembilja službe protokola. Licitirati se ne može ispod početne cijene. Ponude koje budu niže od naznačenih početnih cijena osnovnih sredstava neće se razmatrati.

 

V. DOSTAVLJANJE PONUDE

Ponude u zatvorenoj koverti sa naznakom " NE OTVARAJ - PONUDA ZA PRODAJU TROSJEDNE ŽIČARE PUTEM LICITACIJIE", Ponude se primaju do 10.07.2017. godine, do 10:30 sati. Prijave dostaviti na adresu Alipašina bb, dvorana Zetra, ulaz E u Sarajevu. Ponude koje pristignu poslije nazanačenog roka, neće se razmatrati. Javno otvaranje ponuda održat će se 10.07.2017. godine u 12:00 sati ul.Alipašina bb, dvorana Zetra, ulaz E u Sarajevu.

 

VI. OBAVEZE KUPCA

Ponudač čija ponuda bude prihvaćena, dužan je pristupiti zaključenju ugovora a po zaključenju Kupac je dužan prije preuzimanja trosjedne žičare uplatiti avansni iznos u visini od 1.000,00 KM. Ukoliko kupac ne izvrši uplatu smatraće se da je odustao od kupovine, čime gubi pravo na povrat uplaćenog depozita. Troškove poreza, utovara i prevoza snosi kupac.

Ako kupac odustane od kupovine uplaćeni depozit se neće vratiti a KJP Z0I'84 OCS d.o.o. će sklopiti ugovor sa sljedećim najpovoljnijim ponudačem.

 

Broj: 1458/17

Datum:22.06.2017.

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: