Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 24.06.2022. 08:59

Obavještenje o podnošenju zahtjeva za izdavanje ekološke dozvole za pogon za proizvodnju kamene vune na lokaciji kao k.č.broj 1249/1 K.o. Šamac

Izvor: Akta.ba, 23.06.2022.

REPUBLIKA SRPSКA

OPŠTINA ŠAMAC

NAČELNIK OPŠTINE OPŠTINSКA UPRAVA

ODJELJENJE ZA PROSTORNO UREĐENJE I STAMBENO КOMUNALNE POSLOVE

Broj:06-370-98/2022

Datum, 23.06.2022. god.

 

PREDMET:

Obavještenje o podnošenju zahtjeva za izdavanje ekološke dozvole;

 

Dana 22.06.2022. godine je Odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove zaprimilo zahtjev od strane Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarastvo i ekologiju za javni uvid u zahtjev investitora „TMD-AGS“ d.o.o. Šamac koji je ovom Ministarstvu uputio zahtjev za izdavanje Ekološke dozvole za pogon za proizvodnju kamene vune na lokaciji kao k.č.broj 1249/1 К.o. Šamac.

Obavještavamo zainteresovanu javnost Opštine Šamac, a posebno naseljenog mjesta Šamac da mogu svoje mišljenje, primjedbe i sugestije u pisanoj formi dostaviti Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove Opštinske uprave Opštine Šamac i to u roku od 30 dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli i internet stranici Opštinske uprave opštine Šamac.

Uvid u Dokaze uz zahtjev za izdavanje ekološke dozvole možete izvršiti u prostorijama Opštinske uprave Šamac ili putem linka na internet stranici.

DOSTAVLJENO:

1.Oglasna tabla

2.Evidencija

NAČELNIK ODJELJENJA

Vedrana Mihaljčić, dipl. inž. građ.

Докази уз захтјев инвеститора „ТМД-АГС“ д.о.о. Шамац за издавање Еколошке дозволе за погон за производњу камене вуне на локацији к.ч.број 1249/1 К.о. Шамац.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: