Baza podataka Dodjele ugovora sadrži informacije o firmama koje pobjeđuju na javnim nabavkama i pozivima

DODJELE UGOVORA vam odgovaraju na pitanje: “Ko je pobjeđivao na tenderima i po kojim cijenama?”

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 12.05.2021. 11:40

Računarska mrežna oprema, sistemi za sigurnosno kopiranje mrežnih podataka

Izvor: Akta.ba, 05.05.2021.

Broj:01-02.3-1443-8/21

Datnni:  5.5.2021.godine

 

Na osnovu člana 70. Zakona ojavnim nabavkama ("Službeni glasnik BiH". broj 39/14) i Pravilnika o javnim nabavkama JP Ceste Federacije Bill d.o.o. Sarajevo. i u skladu sa preporukom Komisije za nabavke Uprava d o n o s i

 

ODLUKU

o dodjeli ugovora za nabavku roba: Lot 1: Nabavka. instalacija, konfigurisanje, testiranje i puštanje u rad aktivne računske mreže, ponuđaču konzorcij firnii KING ICT d.o.o. Sarajevo i KING ICT d.o.o. Zagreb

 

I

Na osnovu odluke o pokretanju postupka javne nabavke predmetnih roba proveden je otvoreni postupak nabavke. Obavještenje o nabavci je objavljeno na Portalu javnih nabavki dana 01.04.2021. godine. Izvršeno je prikupljanje, otvaranje, analiza i ocjena ponuda.

Do utvrdenog roka dostavljena je 1 (jedna) ponuda za navedeni Lot koju je Komisija na otvorenom sastanku otvorila dana 20.04.202l.godine u 12.30 sati:

 

Lot 1

1. Konzorcij firmi KING ICT d.o.o. Sarajevo i KING ICT d.o.o. Zagreb            80.000.00 KM bez PDV-a 93.600.00 KM sa PDV-om

Analizom primljene ponude, Komisija je u svom Izvještaju br. 01-02.3-1443-5/21 od 29.4.2021. godine utvrdila da je dostavljena ponuda kompletna i da zadovoljava kvalifikacione kriterijc, te da je navedeni ponudač dostavio najpovoljniju ponudu, za dodjelu ugovora za robe: Lot 1: računarska oprema. prenia kriteriju najniža cijena, utvrdenim u tenderskoj dokumcntaciji, te je dala preporuku Upravi da ugovor dodijeli ponudaču konzorcij firmi KING ICT d.o.o. Sarajevo i KING ICT d.o.o. Zagreb.

Ponudač konzorcij llrmi KING ICT d.o.o. Sarajevo i KING ICT d.o.o. Zagreb je dužan u skladu sa zahtjevima iz Tenderske dokumentacije dostaviti originale ili ovjerene kopije dokumenta iz člana 45. (stav 2) Zakona o javnim nabavkama za članove konzorcija.

Ukoliko izabrani ponudač ne dostavi traženu dokumentaciji u određenom roku. ugovor za javnu nabavku će biti poništen.

Cijeneći navedeno, Uprava donosi odluku kao u dispozitivu

 

II

Po okončanju roka za žalbu. ugovorni organ će pozvati odabranog ponudača na zaključenje ugovora kojim će se regulisati medusobna prava i obaveze vezane za predmetnu nabavku shodno nacrtu ugovora datom u tenderskoj dokumentaciji.

 

Pravna pouka:

Protiv ove Odluke može se izjaviti žalba. najkasnije u roku od 10 (deset) dana od dana prijema ove Odluke.

Žalba se izjavljuje Uredu za razmatranje žalbi Bosnc i Hercegovine, putem ugovornog organa u pisanoj formi direktno ili preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu ugovornog organa. Žalba sc podnosi u najmanje 3 (tri) primjerka.

 

https://jpdcfbh.ba/assets/files/AlyJOZNXJS-1443-8-21pdf.pdf

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: