Baza podataka Dodjele ugovora sadrži informacije o firmama koje pobjeđuju na javnim nabavkama i pozivima

DODJELE UGOVORA vam odgovaraju na pitanje: “Ko je pobjeđivao na tenderima i po kojim cijenama?”

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 15.05.2018. 13:08

Održavanje motornih vozila iz VW programa nakon isteka jamstvenog roka (Poslovno područje 4)

Izvor: Akta.ba, 15.05.2018.

Hrvatska pošta Mostar

Uprava Društva

Direktor-predsjednik Uprave

Dj.br: 10-1-21-1925-12/18

Mostar, 10.05. 2018.godine

 

 

Na temelju čianka 70. Zakona o javnim nabavama Bosne i Hercegovine („Službeni glasnik BiH" broj 39/14) Uprava Društva Hrvatske pošte d.o.o. Mostar, na 112. sjednici dana 10.05.2018.donijela je

 

ODLUKU

o dodjeli ugovora - okvirni sporazum

 

1. Prihvaća se preporuka Povjerenstva za provođenje otvorenog postupka izbora najpovoljnijeg ponuditelja za nabavu usluge održavanja vozila za potrebe HP d.o.o. Mostar, Lot 3 – Održavanje motornih vozila iz VW programa nakon isteka jamstvenog roka (Poslovno područje 4)

2. Ugovor se dodjeljuje ponuditelju: Unitrade d.o.o. Ljubuški

3. Nakon što ova odluka postane pravosnažna, sa izabranim ponuditeljem sklopit će se okvirni sporazum na razdoblje od dvije godine i maksimalno predviđenom vrijednosti u iznosu od 25,000,00 KM bez PDV-a sukladno uvjetima nadmetanja odnosno prihvaćenoj ponudi.

4. Ova Odluka objavit će se na internet/web stranici Društva istovremeno sa upućivanjem iste sudionicima u postupku javne nabave, u skladu sa člankom 70. stavak (6) Zakona o javnim nabavama

 

Obrazloženje

Nakon raspisanog otvorenog postupka objavljenog na Portalu javne nabave br. 286-1-2-5-3-9/18 od 16. 3. 2018. u postupku izbora najpovoljnijeg ponuditelja za nabavu usluge održavanja vozila za potrebe HP d.o.o. Mostar, Lot 3 - Održavanje motornih vozila iz VW programa nakon isteka jamstvenog roka {Poslovno područje 4), ponudu su dostavili sljedeći ponuditelji:

1. M.R.M.export-import.d.o.o. Ljubuški, čija cijena ponude iznosi 13.252,40 KM s PDV-om

2. Unitrade d.o.o. Ljubuški, čija cijena ponude iznosi 8.783,69 KM s PDV-om

3. PJ Auto centar CMV d.o.o. Vitez, čija cijena ponude iznosi 9.372,87 KM s PDV-om

4. Automerc "Škoro" d.o.o. Kiseljak, čija cijena ponude iznosi 2.585,96 KM s PDV-om

 

Pristupilo se pregledu opće i tehničke dokumentacije ponuditelja i utvrđeno je da: Ponuda ponuditelja, M.R.M. d.o.o. Ljubuški, ispunjava formalno pravne, ekonomske i tehničke uvjete odnosno zahtjeve ugovornog tijela, te je kao takva prihvatljiva za ugovorno tijelo i može biti predmet vrednovanja shodno utvrđenim kriterijima Obavijesti o nabavi, odnosno tenderskoj dokumentaciji.

 

Ponuda ponuditelja, Unitrade d.o.o. Ljubuški, ispunjava formalno pravne, ekonomske i tehničke uvjete odnosno zahtjeve ugovornog tijela, te je kao takva prihvatljiva za ugovorno tijelo i može biti predmet vrednovanja shodno utvrđenim kriterijima Obavijesti o nabavi, odnosno tenderskoj dokumentaciji.

 

Ponuda ponuditelja, PJ Auto centar CMV d.o.o. Vitez, ispunjava formalno pravne, ekonomske i tehničke uvjete odnosno zahtjeve ugovornog tijela, te je kao takva prihvatljiva za ugovorno tijelo i može biti predmet vrednovanja shodno utvrđenim kriterijima Obavijesti o nabavi, odnosno tenderskoj dokumentaciji.

 

Ponuda ponuditelja, Automerc "Škoro" d.o.o. Kiseljak, ne ispunjava formalno pravne, ekonomske i tehničke uvjete odnosno zahtjeve ugovornog tijela, te je kao takva neprihvatljiva za ugovorno tijelo i ne može biti predmet vrednovanja shodno utvrđenim kriterijima Obavijesti o nabavi, odnosno tenderskoj dokumentaciji. Naime, cijena iskazane ponude je neprirodno niska. Sukladno ćl. 66 ZJNBiH. dana 24. 4. 2018. ponuditelju je poslan zahtjev za pojašnjenjem neprirodno niske cijene (10¬1-21-1925-4/18).

 

Ponuditelj je odgovor dostavio dana 25. 4. 2018. u kojem je pojasnio da su to samo cijene usluge rada i da se u TD nije ni na jednom listu nije moglo jasno zaključiti da je navedeno bilo šta drugo osim cijene rada, i da nije uvrstio cijene rezervnih dijelova, a kako je trebao sukladno obrascu za cijenu ponude. Međutim,u TD je jasno i vidljivo obrazloženo ispod tablice s Redovnim servisom 1 i Redovnim servisom 2 šta sve sadrže navedeni servisi.

Odabir najpovoljnijeg ponuditelja temelji se na kriteriju najniža cijena sukladno članku 64. stavak 1 pod b) Zakona

 

Na temelju vrednovanja prihvatljivih ponuda, Rang list prihvatljivih ponuda ponuditelja za:

Lot 3 - Održavanje motornih vozila iz VW programa nakon isteka jamstvenog roka (Poslovno područje 4)

1. Unitrade d.o.o. Ljubuški, čija cijena iznosi 8.783,69 KM s PDV-om

3. PJ Auto centar CMV d.o.o. Vitez, čija cijena iznosi 9.372,87 KM s PDV-om

4. M.R.M. export- import d.o.o. Ljubuški, čija cijena iznosi 13.252,40 KM s PDV-om

 

Postupajući po preporuci Povjerenstva utvrđeno je da je za najpovoljnijeg ponuditelja za nabavu i usluge održavanja vozila za potrebe HP d.o.o. Mostar, Lot 3 - Održavanje motornih vozila iz VW programa nakon isteka jamstvenog roka (Poslovno područje 4), izabran Unitrade d.o.o. Ljubuški, jer je sukladno kriteriju imao najpovoljniju ponudu.

 

Na temelju navedenog odlučeno je kao u izreci.

 

Pouka o pravnom lijeku:

Protiv ove Odluke može se uložiti žalba u roku od 10 (deset) dana od dana zaprimanja odluke o izboru najpovoljnijeg ponuditelja sukladno čl.101. st.1 t.d) Zakona o javnim nabavama BiH. Žalba se ulaže u pisanoi formi Uredu za razmatranje žalbi putem ugovornog tijela na način propisan čl.99 Zakona o javnim nabavama.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: