Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 26.10.2022. 10:04

Javni poziv za uvid u glavni projekat autoceste na Koridoru Vc - dionica Putnikovo Brdo - Karuše i Karuše - Medakovo

Izvor: Dnevni Avaz, 26.10.2022.

BOSNA l HERCEGOVINA

FEDERACIJA BOSNE l HERCEGOVINE

FEDERALNO MINISTARSTVO PROSTORNOG UREĐENJA

 

 

Na osnovu člana 33. Zakona o autocesti na koridoru Vc (Službene novine Federacije BiH, broj 8/13), Federalno ministarstvo prostornog uređenja  ob j a v lj u j e

 

JAVNI POZIV

za uvid u

GLAVNI PROJEKAT AUTOCESTE NA KORIDORU Vc- DIONICA PUTNIKOVO BRDO - KARUŠE l KARUŠE - MEDAKOVO, L= 8,5 km

investitor: JP Autoceste Federacije BiH d.o.o. Mostar

 

1.

Na Javni poziv mogu se javiti samo stranke u postupku donošenja rješenja o odobrenju za građenje autoceste na koridoru Vc, dionica Putnikovo Brdo - Medakovo, u dužini od cca 8,5 km, na području općina Doboj Jug, Usora i Tešanj, Zeničko-dobojski kanton, a u skladu sa članom 33. Zakona o autocesti na koridoru Vc.

2.

Na javni poziv stranke u postupku su dužne da se izjasne u roku od osam dana od dana objavljivanja javnog poziva u dnevnim novinama.

3.

Ukoliko se stranka u postupku iz opravdanih razloga ne odazove na javni poziv za uvid u projekat može se o tome pisano izjasniti u roku od osam dana od dana objavljivanja poziva.

4.

Stranke u postupku mogu uvid u Glavni projekat izvršiti u prostorijama Federalnog ministarstva prostornog uređenja: ul. Hamdije Čemerlića br. 2 u Sarajevu, svakog radnog dana od 10 do 12 sati, uz prethodnu najavu na tel. 033 726 525.

Broj: UPl/03-19-2-601 /22

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: