Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 06.07.2023. 08:12

Poziv za poslovne partnere/preduzeća iz područja proizvodnje specijalnih mašina ili tehničke usluge/održavanje koje će nas podržavati u proizvodnji, instalaciji, održavanju i naknadnoj podršci za mašine i postrojenja

Izvor: Akta.ba, 06.07.2023.

Poštovani,

 

njemačka kompanija koja se specijalizirala za proizvodnju i razvoj tehnologija (mašina) za testiranje i ispitivanje komponenti u automobilskoj industriji traži poslovne partner.

 

Specifikacija budućeg poslovnog partnera

 

Tražimo poduzeće iz područja proizvodnje specijalnih mašina ili tehničke usluge/održavanje koje će nas podržavati u proizvodnji, instalaciji, održavanju i naknadnoj podršci za mašine i postrojenja u sklopu ovih projekata.

Kao drugi korak suradnje, zamišljamo mogućnost da partner prema našim tehničkim dokumentima (popisima dijelova, crtežima) montira sklopove, module i stanice strojeva/postrojenja te ih stavi u pogon. Nakon toga bi pružao podršku tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda.

Radi se o specijalnim montažnim i ispitnim postrojenjima za komponente elektroenergetike. U prilogu slika sam primjerom postrojenja.

 

Idealni partnerski suradnik proizvodi/distribuira sljedeće proizvode/nudi sljedeće usluge:

Opcija 1: Partnerska kompanija je pružatelj usluga u području tehničke podrške, instalacije, puštanja u pogon, održavanja i popravaka.

Opcija 2: Partnerska kompanija nema vlastiti proizvod, već pruža usluge mašinogradnje (izgradnje prema nacrtima) i pruža podršku i električnu instalaciju i usluge na licu mjesta kod klijenta.

Opcija 3: Partnerska kompanija sama proizvodi strojeve, ali u drugom tržišnom segmentu - dakle, ne u području montažnih i ispitnih tehnologija za automobilsku industriju.

 

Idealni partnerski suradnik ima sljedeće industrije među svojim klijentima:

Građevina, automatizacija, automobilska industrija.

 

Njemačka kompanija ističe da je spremna uložiti napore i resurse za kompanije koje su na početnom razvojnom putu u ovom segment. Radujemo se budućim suradnjama i izgradnji održivih odnosa s našim dobavljačima partnerima u razvojnom procesu.

 

Zainteresirane kompanije se mogu prijaviti putem LINKA.

Rok za prijavu: 17.07.2023.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na: nerma.salihovic@ahk.ba

 

 

 

e

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: