Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Zaključenje likvidacionog postupka nad pravnim licem D&D Eling d.o.o. Vlasenica

Datum objave: 20.01.2020. 09:38 / Izvor: Službeni glasnik Republike Srpske, Broj 3, 17.01.2020

Okružni privredni sud u Istočnom Sarajevu, likvidacioni sudija Dragan Borovčanin, u likvidacionom postupku nad pravnim licem “D&D Eling” d.o.o. Vlasenica, Ul. Momčila Mičića bb, Vlasenica, van ročišta, 27.12.2019. godine, donio je sljedeće

RJEŠENJE 

Otvara se i istovremeno zaključuje skraćeni dobrovoljni likvidacioni postupak nad pravnim licem “D&D Eling” d.o.o. Vlasenica, Ul. Mom čila Mičića bb, Vlasenica, 27.12.2019. godine, u 12.00 časova. Rješenje se dostavlja Registru ovog suda radi zabilježbe, a nakon pravosnažnosti Rješenja, radi brisanja poslovnog subjekta u Registru Suda. Rješenje će se objaviti na oglasnoj tabli Suda i internet stranici APIF-a, a izreka će se objaviti u “Službenom glasniku Republike Srpske”, uz napomenu da je Rješenje u cijelosti objavljeno na oglasnoj tabli Suda i na internet stranici APIF-a u neprekidnom trajanju od 30 dana.
(61 0 L 013125 19 L-su)

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: