Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 03.10.2023. 12:06

Prodaja motornog vozila RENAULT TRAFIC, bacača snijega, kosilica, trimera, metalnog otpada, serverskih ormara, kancelarijskog materijala, mašine za pranje automobila, namještaja, bijele tehnike, IT opreme, sefa

Izvor: Akta.ba, 02.10.2023.

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država će održati javnu internet prodaju korištene imovine (vozila, namještaja i bijele tehnike) sa početkom u ponedjeljak, 2. oktobra 2023. u 10:00 sati, i završit će se u utorak, 10. oktobra 2023. godine u 09:00 sati.

Prodaja će se održati putem javne internet licitacije na portalu , aukcija Sarajevo.

Imovina se prodaje u „zatečenom stanju“, bez garancija.

Na aukciji mogu učestvovati punoljetna fizička lica koja su se registrovala kao kupac na web stranic i,  aukcija Sarajevo, BA, u skladu sa propozicijama učestvovanja.

Prilikom registracije kupaca potrebno je dati lične podatke.  O zaštiti ličnih podataka datih u postupku registracije informišite se u dijelu “Korisnički ugovor i obavještenje o privatnosti”.

Plaćanje kupljene imovine će  biti organizovano u četvrtak 12. i u petak 13. oktobra 2023. godine u periodu od 08:30 – 16:00.

Plaćanje je moguće izvršiti u gotovini u KM, ili bankovnim putem.

Ambasada SAD-a napominje da na aukciji ne mogu učestvovati strani državljani!

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: