Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 05.12.2023. 09:10

Prodaja redovno i vanredno rashodovane imovine iz 2022. godine u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske

Izvor: Glas Srpske, 05.12.2023.

Broj: 01-14272-3/23

Dana, 04.12.2023. godine

 

Na osnovu člana 32. Pravilnika o načinu i rokovima vršenja popisa i usklađivanja knjigovodstvenog sa stvarnim stanjem imovine i obaveza u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske i i Rješenja generalnog direktora br. 01-14272-2/23 od 26.10.2023. god., Univerzitetski klinički centar Republike Srpske raspisuje

 

LICITACIJU

za prodaju redovno i vanredno rashodovane imovine iz 2022. godine u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske navedene u Zapisniku o procjeni početne vrijednosti redovne i vanredno rashodovane imovine iz 2022. godine u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u viđenom stanju prikupljanjem pismenih ponuda

 

1.Redovno i vanredno rashodovana imovina iz 2022. godine Procijenjena vrijednost 246.469,83 KM.

2.Procijenjena vrijednost imovine koja se nudi na prodaju je i njena početna vrijednost u postupku javnog nadmetanja, a imovina se ne može prodati na prvoj licitaciji ispod njene procijenjene vrijednosti.

3.Redovno i vanredno rashodovana imovina se prodaje u viđenom stanju, po principu, „viđeno-kupljeno". Naknadne reklamacije neće se razmatrati.

4.Pravo učešća na licitaciji imaju sva pravna i fizička lica.

5.Predmetne stvari mogu se pregledati svakog radnog dana, počev od dana objavljivanja licitacije, u vremenu od 10 do 13 časova.

Sve informacije se mogu dobiti na telefon 066/353-374.

6.Ponuđač čija ponuda bude prihvaćena kao najpovoljnija dužan je pristupiti zaključenju ugovora u roku od osam dana od dana objavljivanja rezultata licitacije na oglasnoj tabli Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Rok plaćanja cjelokupne kupoprodajne cijene za izlicitirana redovno i vanredno rashodovana imovina je 15 dana od dana potpisivanja ugovora, na račun prodavca broj: 571010-00001017-20 kod BPŠ banke AD Banja Luka.

Primopredaja rashodovane imovine biće izvršena najkasnije 30 dana od dana uplate kupoprodajne cijene.

7.Ukoliko ponuđač sa najpovoljnijom ponudom ne uplati kupoprodajnu cijenu u roku od 15 dana od dana potpisivanja ugovora smatraće se da je odustao od kupovine, raskinuće se ugovor i ponuditi zaključenje ugovora drugom po redu najpovoljnijem ponuđaču koji treba u roku od 15 dana od dana zaključenja ugovora da uplati kupoprodajnu cijenu.

8.Otvaranje ponuda obaviće se 12.12.2023. godine sa početkom u 11 časova u prostorijama Službe za javne nabavke i praćenje realizacije ugovora (zgrada Ginekologije) na Paprikovcu.

9.Sva zainteresovana pravna i fizička lica dostavljaju ponude u posebno zapečaćenoj koverti sa punom adresom ponuđača, imenom kontakt osobe, telefonskim brojem, brojem faksa i sa naznakom: »NE OTVARAJ - OTVARA KO¬MISIJA« ponuda za kupovinu redovno i vanredno rashodovane imovine iz 2022. godine u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske na adresu:« Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, Ul. Dvanaest beba bb«

Ponude se predaju lično na protokol ili poštom preporučeno, a primaju se do 12.12,2023. godine do 10 časova.

Javnom otvaranju ponuda uz prezentaciju pismenog ovlaštenja može da prisustvuje predstavnik ponuđača.

10.Sve troškove učešća na licitaciji snosi kupac, a prodavač nakon završene prodaje i naplate kupoprodajne cijene, nema u odnosu na prodane stvari nikakve obaveze. Isplatom kupoprodajne cijene prestaju sve kupčeve obaveze prema prodavcu.

U. Ovaj oglas objavljen je na Oglasnoj tabli Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske i u Dnevnom listu »Glas Srpske« A. D. Banja Luka.

 

GENERALNI DIREKTOR, Prof. dr sc. med.

 vlado Đajić

 

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: