Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 18.05.2023. 22:50

Iznajmljivanje poslovnih prostora u ulici Mehmedalije Tarabara broj 15, Zenica

Izvor: Akta.ba, 15.05.2023.

OGLAS ZA IZNAJMLJIVANJE POSLOVNIH PROSTORA

 

Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona, sa sjedištem u Zenici, u ulici Mehmedalije Tarabara broj 15, u najužem centru grada, i njegovom poslovnom i administrativnom sjedištu, posjeduje veći broj slobodnih, vlastitih poslovnih prostora, koji se nalaze u zgradi Komore, te se isti daju u zakup na duži vremenski period.

 

Iznajmljuju se slijedeći poslovni prostori:

 

Poslovni prostor površine 88,60m2 (II sprat);

 

Poslovni prostor površine 12,00m2 (III sprat);

 

Poslovni prostori se sastoje od kancelarijskog prostora, hodnika, toaletnog prostora i mogu se koristiti kao fizički odvojene cjeline, sa mogućnošću upotrebe lifta. Poslovni prostori se mogu koristiti za različite namjene poslovnih subjekata, shodno njihovim potrebama.

 

Pored toga, korisnicima poslovnog prostora je na raspolaganju, po potrebi, upotreba manje i veće konferencijske sale, kafe kuhinje, kao i upotreba drugih pomoćnih prostorija.

 

Zainteresirani za iznajmljivanje navedenih poslovnih prostora, sve dodatne informacije mogu dobiti u sjedištu Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona, u Zenici, ulica Mehmedalije Tarabara broj 15, putem maila: pkzedo@bih.net.ba , ili putem telefona: 032/465-851 i 032/465-855.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: