Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 12.07.2023. 07:37

Prodaja poslovnih prostora, stambenih nekretnina, garaža, poljoprivrednih objekata, zemljišta u Jablanici, Posušju, Visokom, Čapljini, Vitezu, Ljubuškom, Tomislavgradu, Mostaru, Tuzli...

Izvor: Akta.ba, 12.07.2023.

Addiko Bank d.d. Sarajevo objavljuje

 

 

Javni poziv

za učešće u kupoprodaji nekretnina Banke

 

 

I.

Predmet kupoprodaje su nekretnine u vlasništvu Addiko Bank d.d. Sarajevo (u daljem tekstu:  Banka) čija ukupna procijenjena vrijednost na dan objave ovog Javnog poziva iznosi cca. 6,3 miliona KM.

 

II.        

Pozivaju se sva zainteresirana lica da, u roku od 8 (osam) dana od dana objave ovog Javnog poziva u dnevnim novinama, dostave svoje prijave, u kojima iskazuju zainteresiranost za kupovinu nekretnina, na e-mail adresu: nabavke.fbih@addiko.com sa naznakom: „kupoprodaja nekretnina“.

Uz e-mail prijavu, obavezna je dostava važećeg izvoda/rješenja iz odgovarajućeg registra (statusna dokumentacija).

Banka će razmotriti samo blagovremene, uredne i potpune prijave zaprimljene na e-mail adresi nabavke.fbih@addiko.com.

 

III.       

Nakon zaprimanja dostavljenih prijava i ocjene njihove prihvatljivosti, Banka će kontaktirati zainteresirana lica, odnosno podnosioce takvih prijava, te će sa istima pristupiti zaključenju sporazuma o čuvanju poslovne tajne (NDA) na osnovu kojeg će se e-mailom dostaviti Zahtjev za dostavu ponude sa neophodnim informacijama i dozvoliti uvid u dokumentaciju o nekretninama koje se prodaju.

 

IV.      

Banka zadržava pravo da eventualno produži rok za dostavljanje prijava na zahtjev zainteresovanih lica, ne duže od 5 (pet) radnih dana, kao i da obustavi proces prodaje u cjelosti, u bilo koje vrijeme.

 

V.       

Ovaj javni poziv se objavljuje u dnevnim novinama i na internet stranici Addiko Bank d.d. Sarajevo, s tim da se danom objave poziva smatra dan izlaska dnevnih novina u kojima je poziv objavljen.

Zainteresirana lica mogu dobiti dodatne informacije putem e-mail adrese nabavke.fbih@addiko.com, radnim danom od 08:00 do 16:00 sati CET.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PREUZMI DOKUMENT:

PODIJELI: