Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 09.10.2023. 10:27

Izdavanje u zakup poslovnih prostorija u ulicama: Franjevačka, Kovači, Kulina bana, Kujundžiluk mali, Muse Ćazima Ćatića, Edhema Mulabdića, Tešanjska, Ćumurija, Zelenih beretki i Vladislava Skarića, Općina Stari Grad

Izvor: Akta.ba, 09.10.2023.

Općina Stari Grad Sarajevo, putem Službe za privredu, obavještava građane da je raspisala Javni oglas za dodjelu u zakup 15 poslovnih prostora na području Starog Grada.

Stari Grad je među najposjećenijim turističkim destinacijama u Bosni i Hercegovini što itekako doprinosi razvoju poslovanja privrednih subjekata i čini ga veoma povoljnim poslovnim okruženjem.

 

Poslovni prostori koji se mogu iznajmiti su smješteni na sljedećim lokacijama:

  1. Mošćanica br. 8 – dva poslovna prostora
  2. Franjevačka br. 28
  3. Kovači br. 30
  4. Obala Kulina bana br. 21
  5. Kujundžiluk mali br. 3
  6. Muse Ćazima Ćatića br. 10
  7. Edhema Mulabdića br. 2
  8. Tešanjska br. 3
  9. Mula Mustafe Bašeskije br. 20
  10. Mula Mustafe Bašeskije br. 55
  11. Kujundžiluk mali br. 1
  12. Ćumurija br. 5
  13. Zelenih beretki br. 7
  14. Vladislava Skarića br. 10

 

Javni oglas je otvoren za prijave osam dana, počevši od danas, 09.10.2023. godine. Svi detalji o poslovnim prostorima i načinu prijave dostupni su na sljedećim linkovima:

 

Općina Stari Grad Sarajevo poziva sve zainteresovane zakupce da se prijave na ovaj oglas, popune prijavne obrasce i iskoriste priliku za zakup kvalitetnih poslovnih prostora na atraktivnim lokacijama u Starom Gradu. Za sva dodatna pitanja i informacije, možete se obratiti Službi za privredu Općine Stari Grad Sarajevo.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: