Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Obavještenje o zahtjevu za prethodnu procjenu uticaja na životnu sredinu za projekat izgradnje farme za tov pilića uz postojeći objekat, čiji je ukupan kapacitet 70 000 brojlera po turnusu, sa pratećim sadržajima i pripadajućom opremom, na k.č. 4303/2 K.O. Batković, Bijeljina

Datum objave: 21.10.2022. 08:45 / Izvor: Akta.ba, 17.10.2022.

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS

 

Zahtjev za prethodnu procjenu uticaja na životnu sredinu (17.10.2022.)

Obavještenje o prijemu zahtjeva za prethodnu procjenu uticaja na životnu sredinu za projekat izgradnje farme za tov pilića uz postojeći objekat, čiji je ukupan kapacitet 70 000 brojlera po turnusu, sa pratećim sadržajima i pripadajućom opremom, na k.č. 4303/2 K.O. Batković, Bijeljina.

Obavještava se javnost i zainteresovana javnost da je nosilac projekta „RAKIĆ KOMERC" d.o.o. Batković, podnio Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske zahtjev za prethodnu procjenu uticaja na životnu sredinu projekat izgradnje farme za tov pilića uz postojeći objekat, čiji je ukupan kapacitet 70 000 brojlera po turnusu, sa pratećim sadržajima i pripadajućom opremom, na k.č. 4303/2 K.O. Batković, Bijeljina.

Zainteresovana javnost može da izvrši uvid u sadržinu zahtjeva na internet stranici Ministarstva i dostavi svoje mišljenje u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog obavještenja. Primjedbe i sugestije mogu se dostaviti na adresu Ministarstva (Trg Republike Srpske 1, Banja Luka) ili elektronskim putem na adresu: n.sofilj@mgr.vladars.net

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: