Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Obavještenje o zahtjevu za prethodnu procjenu uticaja na životnu sredinu za projekat izgradnje farme brojlera kapaciteta 34500 komada po turnusu, na lokaciji označenoj kao k.č. broj 2422 K.O. Obudovac, opština Šamac

Datum objave: 21.10.2022. 08:52 / Izvor: Akta.ba, 17.10.2022.

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo  ekologiju RS

17.10.2022.

 

Obavještenje o prijemu zahtjeva za prethodnu procjenu uticaja na životnu sredinu za projekat izgradnje farme brojlera kapaciteta 34 500 komada po turnusu, na lokaciji označenoj kao k.č. broj 2422 K.O. Obudovac, opština Šamac.

Obavještava se javnost i zainteresovana javnost da je nosilac projekta „Agreks" d.o.o. Donji Žabar, podnio Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske zahtjev za prethodnu procjenu uticaja na životnu sredinu za projekat izgradnje farme brojlera kapaciteta 34 500 komada po turnusu, na lokaciji označenoj kao k.č. broj 2422 K.O. Obudovac, opština Šamac.

Zainteresovana javnost može da izvrši uvid u sadržinu zahtjeva na internet stranici Ministarstva i dostavi svoje mišljenje u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog obavještenja. Primjedbe i sugestije mogu se dostaviti na adresu Ministarstva (Trg Republike Srpske 1, Banja Luka) ili elektronskim putem na adresu: B.Racic@mgr.vladars.net

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: