Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 02.05.2023. 10:51

Obavještenje o prijemu zahtjeva za prethodnu procjenu uticaja na životnu sredinu za projekat skladištenja tečnog naftnog gasa (TNG) u nadzemnim rezervoarima i robno-transportni terminal u Poslovnoj zoni a.d. Banja Luka (Incel)

Izvor: Akta.ba, 26.04.2023.

Obavještenje o prijemu zahtjeva za prethodnu procjenu uticaja na životnu sredinu za projekat skladištenja tečnog naftnog gasa (TNG) u nadzemnim rezervoarima i robno-transportni terminal u Poslovnoj zoni a.d. Banja Luka („Incel“)

 

​Obavještava se javnost i zainteresovana javnost da je nosilac projekta „HIFA-PETROL“ d.o.o. Sarajevo, Podružnica Banja Luka, podnio Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske zahtjev za prethodnu procjenu uticaja na životnu sredinu za projekat  skladištenja tečnog naftnog gasa (TNG) u nadzemnim rezervoarima i robno-transportni terminal u Poslovnoj zoni a.d. Banja Luka („Incel“).

 

Zainteresovana javnost može da izvrši uvid u sadržinu zahtjeva na internet stranici Ministarstva

https://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mgr/PAO/Pages/Zahtjev-za-prethodnu-procjenu-o-uticaju-na-zivotnu-sredinu.aspx i dostavi svoje mišljenje u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog obavještenja. Primjedbe i sugestije mogu se dostaviti na adresu Ministarstva (Trg Republike Srpske 1, Banja Luka) ili elektronskim putem na adresu: n.sofilj@mgr.vladars.net

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: